Bazen "25. maj" neće raditi do polovine avgusta: Evo o čemu je reč!

 
  • 3

Sportski centar je rečima "Popunite tribine, vaterpolisti će ostalo" pozvao Beograđane da podrže juniorsku vaterpolo reprezentaciju Srbije, koja je aktuelni evropski šampion

Dorćolski sportski centar Milan Gale Muškatirović obavestio je sugrađane da od 3. do 14. avgusta neće biti otvoren za kupače, jer će se u tom periodu na bazenima održavati FINA Svetsko juniorsko prvenstvo u vaterpolu.

Zabranjeno kupanje za pse i invalide: Šokantan odgovor majci koja je svog sina u kolicima želela da odvede na bazen (FOTO)

Letnje uživanje na "Galetovim" otvorenim bazenima nastavlja se već od utorka, 15. avgusta 2017. godine, saopšteno je u ovom javnom preduzeću uz izvinjenje posetiocima.

Sportski centar je rečima "Popunite tribine, vaterpolisti će ostalo" pozvao Beograđane da podrže juniorsku vaterpolo reprezentaciju Srbije, koja je aktuelni evropski šampion.

Prema informacijama iz opštinskog sportskog centra, reprezentativci Srbije i drugih zemalja već uveliko treniraju na bazenu, a ponekad čak dele termin sa penzionerima koji vežbaju akva fitnes.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA