Održana 43. Međunarodna atletska trka oko Avale (FOTO)

 
  • 2

Na asfaltnoj stazi koja kruži oko spomenika Neznanom junaku učestvovalo je preko dve stotine takmičara od predškolskog uzrasta do veterana

U organizaciji Atletskog kluba "Veteran" iz Beograda i Saveza atletskih veterana Srbije, danas je održana tradicionalna 43. Međunarodna atletska trka oko Avale.

Nagrađeni učesnici turnira Trofej Voždovca 2016!

Na asfaltnoj stazi koja kruži oko spomenika Neznanom junaku učestvovalo je preko dve stotine takmičara od predškolskog uzrasta do veterana.

Trka je uspešno održana pod pokroviteljstvom Gradske opštine Voždovac. Takmičenje je otvorio Vuk Mirčetić, u ime predsednika Opštine Aleksandra Savića.

- Drago nam je kada možemo da pomognemo u organizaciji ovako važnih događaja na našoj opštini. Podržavamo sve manifestacije sportskog tipa, jer je sport jako bitan za odrastanje naših najmlađih Voždovčana koji su danas ovde, ali i za seniore kojima ovo nije samo hobi - rekao je Mirčetić.

Foto: Promo Foto: Promo

Inače, ova trka održana je prvi put 1963. godine, tada mala lokalna, a danas međunarodna.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobrica

    2. jul 2017 | 21:58

    Moj zet jos trci nezna da je trka zavrsena!

  • marko

    4. jul 2017 | 10:27

    Bila je losaorganizacija, mora to jos bolje, decu su polali na drugi kraj Avale, pa pred samu trku na 500m ih zvali da dotrce na start i tako zadihani jer su trcali do starta 1km krenuli svoju trku i zamislite kako je bilo toj deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA