SVI NA FOTKANJE: Otvoren nagradni konkurs "Leto na Adi"

 
  • 0

Autori tri najbolje fotografije uživanja na Adi Ciganliji dobiće vredne nagrade, a "umetnička dela" biće izožena u galeriji na popularnom kupalištu

Nagradni foto-konkurs "Leto na Adi" počinje danas i traje do 31. avgusta. Svoje fotografije uživanja na Adi Ciganliji treba da postavite na Fejsbuk stranicu "beogradskog mora", a autori tri fotografije sa najviše "lajkova" dobiće vredne nagrade. Kada konkurs bude završen, najinteresantnije fotografije biće izložene u galeriji na kupalištu.

Prema pravilima konkursa, svi zanteresovani treba da fotografišu zanimljive trenutke sa Ade i postave ih na stranicu ovog kupališta na Fejsbuku: Facebook.com/Ada.Ciganlija.Beograd. Za autore tri fotografije sa najviše "lajkova" spreman je fotoaparatručak za dvoje u restoranu "Jezero" i boravak u avantura parku.

Inače, ovo je treći po redu nagradni konkurs koji je raspisalo JP "Ada Ciganlija" za najlepšu fotografiju Ade Ciganlije, viđenu kroz objektiv njenih posetilaca. Tema prvog konkursa, na koji se prijavio veliki broj ljubitelja Ade, bila je jesen, drugog zima, dok je ovog puta akcenat na lepoti Ade Ciganlije u letnjim mesecima.

(M. S. / Foto: Milena Đorđević)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA