"Očuh je zlostavljao, bila je mučena i vezivana": Otac otkrio strašnu prošlost devojke koja je skočila sa Brankovog mosta

 
 ≫ 
  • 5

Otac objašnjava razlog zbog kojeg se njegova tako mlada kćerka odlučila da oduzme sebi život

Osamnaestogodišnja A. D. koja je u noći između subote i nedelje tiho ostavila svoje stvari i skočila sa Brankovog mosta fizički je dobro, ali tek joj sledi nastavak psihičke borbe zbog koje je i pokušala da sebi oduzme život, kaže za "Blic" njen otac Aleksandar.

(Uznemirujući video) Skok devojke sa Brankovog mosta primetio je Beograđanin: Da je nisam video, udavila bi se

- Povredilo me je što su neki mediji dali sebi slobodu da nagađaju da je to uradila zbog siromaštva. Nisam imućan, ali ni beda, ni sirotinja. Dok ima oca, imaće i šta da jede. Hteo sam, pre svega, da se zahvalim čoveku koji ju je video i zvao u pomoć i zahvaljujući kome se sve završilo bez posledica - započinje otac, i dalje potresen.

Otac objašnjava stvarni, strašni razlog zbog kog se njegova tako mlada kćerka odlučila da oduzme sebi život, uz napomenu da bi dao sve da se to nije dogodilo.

- Do avgusta prošle godine bila je sa majkom, očuhom i bakom. Vezivana je, tučena, živela je kao pas. I očuh ju je zlostavljao, u toku je suđenje zbog toga, uz nas je i Trauma incest centar – dodaje on.

Tortura je, tvrdi, bila još gora kada bi se devojčica požalila.

- Nije smela ništa da mi kaže. Sve bi izokola govorila, u blažoj formi. Kada bih odreagovao, dobijala bi batine. Jednom sam otišao u policiju i prijavio da postoji sumnja da je zlostavljaju, ali niko od nadležnih nije reagovao – kaže nemoćno.

Tragedija je izbegnuta u poslednji čas.

- Ona je sada fizički dobro, srećom prošla je bez posledica, samo modra. Psihička pomoć, i ranije joj je bila pružana, ali tek sledi. A ja, nisam ni ja pametan u ovim trenucima. Nosim se kako moram, ne kako se osećam, zbog nje – kaže Aleksandar D.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pufta

    30. maj 2017 | 08:22

    Kad ti neko zlostavlja dete nema tu nadleznih institucija neko uzmes zakon u svoje ruke pa neka place neko drugi a ne ti.Dok je Srbija ovakva po tom pitanju,nema cekanja.Aleksin zakon pod hitno!!!!

  • Србин Бар

    30. maj 2017 | 12:23

    Bez obzira sto je zivjela sa " MAJKOM" Otac je morao da prati razvoj svojega djeteta.Onog momenta,kada je primijetio da stvari nijesu u redu,Morao je biti uporan,oreko Policije,Sosijalnog radnika,Suda da Dijete izvuce iz pakla. Ocuh i Majka,moraju biti najstrozije kaznjeni ZBOG POKUSAJA UBISTVA ,koje je SPRIJECILA Sluzba spasavanja.Tim Momcima sva postovanja.

  • victoria

    30. maj 2017 | 08:18

    Punoletna je i mogla je sama odluciti sa kim ce ziveti. Sad je pitanje da li je i otac njenu situaciju shvatao ozbiljno i da li je bio rad da je prihvati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA