Tumor debelog creva se dobija od crvenog mesa.U tu grupu nespada samo riba i možda piletina.Imate to sve na netu i oni aditivi posebno u salamama kao što su e350,e500 ...to su živi otrovi.
Sva mesa koja se ne prodaju u odredjenom roku idu na sniženja ako i to ne prodje idu u preradjevine i dimljenje tako to nemci rade a ono što je van roka po zamrzivačima ide u bivse komunističke zemlje evrope kao i genedski modifikovana hrana. Tako primera radi ČESKA REPUBLIKA UVOZI 60% mesa iz nemačke a njihovo kvalitetno meso jedu nemci. A mi bolje da ne pisem znam samo da ide zamrznuto iz madjarske sa krajnjim rokom držanja u duboko zamrzavanje u madjarskoj kod nas su u srbiji duži termini i ako dalje. Što manje mesa da ne pukneš od besa
Ne kupujte nikakve preradjevine bas nikakve najgore su dugotrajne i šunke a obične kobasice nemaju nista sem otpada soli i za čina. Od preradjevina svih se dobija tumor na debelom crevu ili rak koga sam ja zaradio od mesnih preradjevina ne u nasoj zemlji svugde je to sam srać. Jedite meso ali u manjim količinama jer to je stvarno otrov. Ja sam jeo meso kao stoka ali mislio sam da su sve laži ali nisu. DOKTORI SU U PRAVU
meso ne kupujem imam domaće znam sta jedem dovoljno pogledajte na you tube kako va industrija mesa servira meso staro po godinu i više dana pa posle se nije ni čudo što je nacija bolesna.
mama
Сад је Васкршњи пост нема меса до 16-тог Априла
Podelite komentar
dado
Tumor debelog creva se dobija od crvenog mesa.U tu grupu nespada samo riba i možda piletina.Imate to sve na netu i oni aditivi posebno u salamama kao što su e350,e500 ...to su živi otrovi.
Podelite komentar
pirke
daj psu ako nece ni on da jede onda je stvarno cernobilska kobaja , on nece pojesti jer oseti bolje od ljudi
Podelite komentar
OBILIC
Sva mesa koja se ne prodaju u odredjenom roku idu na sniženja ako i to ne prodje idu u preradjevine i dimljenje tako to nemci rade a ono što je van roka po zamrzivačima ide u bivse komunističke zemlje evrope kao i genedski modifikovana hrana. Tako primera radi ČESKA REPUBLIKA UVOZI 60% mesa iz nemačke a njihovo kvalitetno meso jedu nemci. A mi bolje da ne pisem znam samo da ide zamrznuto iz madjarske sa krajnjim rokom držanja u duboko zamrzavanje u madjarskoj kod nas su u srbiji duži termini i ako dalje. Što manje mesa da ne pukneš od besa
Podelite komentar
Džoni
Potresno nema šta !
Podelite komentar
M.r
Kakav dramatičan opis..
Podelite komentar
Vuksna
Једем ја њу, једе она мене.
Podelite komentar
OBILIC
Ne kupujte nikakve preradjevine bas nikakve najgore su dugotrajne i šunke a obične kobasice nemaju nista sem otpada soli i za čina. Od preradjevina svih se dobija tumor na debelom crevu ili rak koga sam ja zaradio od mesnih preradjevina ne u nasoj zemlji svugde je to sam srać. Jedite meso ali u manjim količinama jer to je stvarno otrov. Ja sam jeo meso kao stoka ali mislio sam da su sve laži ali nisu. DOKTORI SU U PRAVU
Podelite komentar
mama
@OBILIC
Месо два пута седмично то је довољно
Podelite komentar
M
Namece se pitanje, kako je to naslo mesto u mesari?
Podelite komentar
Persa
Zato na selo pa pravite sami
Podelite komentar
milano
@Persa
meso ne kupujem imam domaće znam sta jedem dovoljno pogledajte na you tube kako va industrija mesa servira meso staro po godinu i više dana pa posle se nije ni čudo što je nacija bolesna.
Podelite komentar
Teslina naslednica
@Persa
Bravo, ako nekom trebanu recepti za bilo koju mesnu preradjevinu napisacu u komentarima, pravite sami da znate sta jedete!
Podelite komentar
abc...d...
Mnogo veća .... nam prodaju, što je još gore po visokim cenama, zato i ne razmišljamo kada kupujemo, po sistemu valja, zato je i skupo....!!
Podelite komentar
publika
izedi gu, izedi gu...!!!
Podelite komentar