Vraćamo se 35 godina unazad: Evo kakav je gigant nekada bio PKB (VIDEO)

 
  • 29

Kakav je bio PKB, ko ga je sve posetio, ali i levu obalu, naselja i ljude sa leve obale možete videti na snimku postavljenom na Fejsbuku

Davne 1980. godine povodom 35 godina postojanja Poljoprivrednog kombinata Beograd snimljena je fantastična reportaža o Pančevačkom ritu, kombinatu, njegovim počecima, razvoju i budućnosti.

SVETSKI MILIJARDERI U BORBI ZA PKB: Kole i Matijević odustali zbog Arapa i Kineza!

BEOGRADSKA FABRIKA VELIKA SKORO KAO CELA PRESTONICA: Bogatstvo koje može da spasi Srbiju (FOTO)

Kakav je bio PKB, ko ga je sve posetio, ali i levu obalu, naselja i ljude sa leve obale možete videti na snimku postavljenom na Fejsbuku. Za kupovinu jedne od retkih firmi koja je u Srbiji preostala, a da vredi, pokazali su interesovanje svetski giganti čiji se promet meri u milijardama dolara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    12. mart 2017 | 22:17

    Drzava ne sme da dozvoli da se proda.

  • P.R

    12. mart 2017 | 22:18

    Jadni Srbi I Srbijo ako vam neko proda PKB i to jos strancima. Da li smo svesni sta PKB znaci drzavi? Ciji bude PKB I njeni stotine hiljada hktara taj ce upravljati narodom ali gladnim.

  • vojvođani

    13. mart 2017 | 00:03

    Mlekara Lajkovac, šabačka mlekara, pik tamiš, stari tamiš, stari mlin, novosadska mlekara, subotička mlekara, somborska mlekara, BEKO, YUMCO, YUGO EXPORT, VARTEX, ATEX, KLUZ, 1. MAJ PIROT itd itd tuga čemer i jad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA