Najluđi oglas za posao u Beogradu: Nemoj da mi pišeš da znaš da radiš pod pritiskom i da si timski igrač

 
  • 14

Ovo nije konkurs za ronioca nego za advokatskog pripravnika - napisao je autor oglasa

Advokatska kancelarija u Beogradu oglasila je zanimljiv konkurs za poziciju advokatskog pripravnika, a autor ove ponude tačno zna šta želi od svog kandidata i njegovog CV-a i to mu je poručio na neodoljivo komičan način.

Pitao je studente da li hoće da rade 8 sati za 1.000 dinara u igraonici, dobio je brutalne odgovore

- Molimo uvažene kolege i koleginice da ne pišu u prijavama da su spremni da rade pod pritiskom jer ovo nije konkurs za ronioca nego za advokatskog pripravnika, da ne pišu da su timski igrači jer, ako već poredimo sa sportom, advokatura je individualni, a ne timski sport, da ne pišu da vole filmove, muziku i knjige, jer to svi volimo - napisano je u delu koji se odnosi na tražene uslove za zainteresovane pripravnike, kojima je "dozvoljeno da budu i individualci, osobenjaci i namćori, jer većina advokata jesu takvi".

Budući poslodavac nudi i naknadu za troškove u iznosu od 20.000 dinara mesečno, povlasticu za GSP i službeni mobilni telefon.

Čitav poslovni oglas pogledajte ovde:

 

(Telegraf.rs)

Video: Hrvatska: Pripreme za sprečavanje poplave u naselju Aljmaš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ср

    2. februar 2017 | 12:59

    Ћерка мог друга написала је у сивију да је лења, да неће да ради за компанију, него за себе, да није тимски играч, већ да ради све сама и да сама одговара за грешке и да сама прма награде, да неће да ради прековремено, да неће да иде у тим билдинге, да не дужим написала је све супротно од стандардног наћина писања и директор банке је позвао на разговор и рекао да почиње са тромесечним пробним радом у понедељак. Од тада је прошло три године и још увек ради. Понекад се исплати бити "безобразан"

  • Milos

    2. februar 2017 | 12:53

    Sram te bilo da ovo pises a nudis akademskim gradjanima 180e plate koja je na nivou cistacice u prosjecnoj firmi, da je srece niko se prijavio ne bi...

  • Todor

    2. februar 2017 | 14:07

    A zašto "završen Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu"? Zar to nije diskriminacija prema ostalim fakultetima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA