STARTUP GRIND Beograd: Intervju sa Sonjom Dakić jednom od prvih uspešnih žena startap sveta u Srbiji!

 
 ≫ 
  • 0

Priliku da upoznaju Sonju, i čuju njenu inspirativnu priču i savete imaće gosti Startup Grind-a u prostorijama Societe Generale Srbija, Bulevar Zorana Đinđića 50a/b

Startup Grind je najveća nezavisna startap zajednica u svetu koja aktivno edukuje, inspiriše i povezuje 400.000 preduzetnika u preko 200 gradova u svetu. U saradnji sa Google for Entrepreneurs, ova organizacija podržava startap ekosistem u preko 85 država, kroz mesečne događaje na kojima uspešni preduzetnici, inovatori i investitori sa učesnicima dele svoja iskustva i naučene lekcije.

Foto: Promo Foto: Promo

U sredu 19. oktobra, sa početkom u 18h, Startup Grind će na svom šestom beogradskom događaju ugostiti Sonju Dakić, osnivača DajDaj doo. Sonja je jedna od prvih uspešnih žena u startap svetu u Srbiji, član je Udruženja poslovnih žena Srbije i dobitnik specijalne nagrade za inovaciju "Cvet uspeha 2015".

Foto: Promo Foto: Promo

Kada je prvi put postala majka, pokušaj da pronađe najbolje pelene za svoju bebu i želja da kao porodica ostavljaju što manje otpada i recikliraju sve mogu, doveo je Sonju i njenu porodicu u svet preduzetništva. Godine 2011. sa najboljom prijateljicom osniva kompaniju i započinju proizvodnju pelena od bambus vlakana, koje ponosno nose Eko znak republike Srbije kao jedini tekstilni proizvod u Srbiji sa tim obeležjem.

Foto: Promo Foto: Promo

Sonja ima bogato iskustvo u preduzetništvu, i želju da svoje znanje podeli sa svima koji planiraju ili su se već upustili u preduzetničke vode.

Svim studentima smo obezbedili besplatnu kartu. Sve što treba je prilikom uzimanja karte ovde, da se unese Promotion Code: 101student.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA