Akcija čišćenja i dezinfekcije pijačne opreme (FOTO)

 
  • 1

U cilju očuvanja što boljeg kvaliteta hrane obavlja se klasično pranje tezgi, rashladnih vitrina, ramova, platoa i svih prostorija koje se nalaze u okviru pijace

U skladu sa godišnjim planom održavanja pijaca u toku je dezinfekcija tezgi i platoa na svim pijacama koje posluje u okviru preduzeća.

Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace“ posebnu pažnju posvećuje održavanju čiste pijačne opreme i platoa, s obzirom da uspešno poslovanje pijaca zavisi od higijene.

Foto: bgpijace.rs Foto: bgpijace.rs

U cilju očuvanja što boljeg kvaliteta hrane obavlja se klasično pranje tezgi, rashladnih vitrina, ramova, platoa i svih prostorija koje se nalaze u okviru pijace.

Nakon temeljnog čišćenja obavlja se dezinfekcija pomoću odgovarajućih sredstava koji ispunjavaju uslove i poseduju sertifikat HACCP-a.

U pitanju su biorazgradive materije koje nisu štetne i koriste se na površinama za skladištenje i izlaganje hrane, a imaju širok spektar dejstva na gljivice, razne oblike bakterija i virusa.

Gradske pijace nastaviće i u budućnosti sa akcijama čišćenja i dezinfekcije pijačne opreme i platoa kako bi poboljšale kvalitet rada pijaca, bezbednost hrane i higijene na pijacama.

(Telegraf.rs / PR)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    19. avgust 2016 | 13:00

    U kakva vest! O ovom ne treba ni da se govori, ovo su normalne i redovne stvari u normalnom svetu. Ako, za nas je udarna vest vredna pažnje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA