NEZAPAMĆENA DRAMA U LEDINAMA: Dečak (3) za dlaku izbegao smrt!

 
 ≫ 
  • 4

Dečak (3) je danas u Ledinama za dlaku izbegao smrt

Trogodišnji dečak V. P., danas je oko 17.30 za dlaku izbegao smrt u akva parku u Ledinama, pošto je iznenada upao u duboku vodu iz koje nije mogao da ispliva.

UŽAS NE PRESTAJE: Pronađena tela 22 migranata u čamcu na Medite

Čim su videli da se dete davi, spasioci su odmah reagovali i iz izvukli dečaka iz bazena. Pristupili su reanimaciji i povratili dečaku puls i disanje.

- Dečak je dovezen kolima Hitne pomoći nešto posle 18 sati na Univerzitetsku dečju kiniku i smešten je na Odeljenje pedijatrijske intenzivne nege. U ovom momentu vitalni parametri deteta su stabilni. Tim lekara će tokom noći pratiti stanje deteta - rekli su za Blic iz Dečje bolnice u Tiršovoj, gde je dečak prevezen nakon incidenta.

Očevici nemilog događaja, kažu da dete nije bilo bez nadzora u momentu kada je upalo u vodu.

– Dete je bilo sa majkom i u jednom trenutku se nagutalo vode. Spasilac ga je reanimirao, on se iskašljao, činilo se da je bio sasvim dobro – rekao je jedan od očevidaca događaja.

(Telegraf.rs)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojnik

    31. jul 2016 | 11:56

    Majka deteta nije ni bila na bazenu vec otac,dete su trazili par minuta niko ga nije video dok se davi vec su ga pronasli u bazenu takozvana pecina koji je zabranjen za malu decu.Dete je bilo bez nadzora roditelja koji su ga pustali samog u bebi bazen koji je pored stepenica za pomenutu pecinu.Spasioci su bezivotno telo deteta izvukli iz vode i skoro 20min radili reanimaciju,svaka im cast pa nisu odustali dok ga nisu povratili u zivot do dolaska hitne pomoci koja jedva da je stigla posle tih 20ak minuta.Licno sam bio prisutan kad se sve desavalo,moja zena i dete su se samo 10min pre dogadjaja igrali u bebi bazenu sa tim detetom...Zao mi je sto niko ne objavljuje moj komentar ni u jednim novinama a ostavio sam svugde isti komentar i svi pricaju pricu koja nije tacna kako bi se zataskalo sve.

  • Anonimna.....

    31. jul 2016 | 10:53

    Kako moze dete od 3 g da u bazenu bude bez misica ili pojasa????Hvala Bogu da je ziv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA