"TAJ ČOVEK ME JE DRŽAO IZNAD MOSTA I URLAO - POBIĆU VAS SVE!": Jeziva ispovest dečaka iz Beograda

 
 ≫ 
  • 4

Epilog dečjeg nestašluka bila je pretnja smrću i krvničko iživljavanje dvojice muškaraca nad njima

Stravična scena odigrala se prošlog utorka, usred Beograda, kada su dečaci, igrajući se, bacali šljunak sa pasarele u Rakovici... Naime, nakon što je jedan dečak bacio kamen začuo se jak lavež.

Kada su počeli da beže jedan od njih je osetio udarac u nogu i video retrovizor pored glave. 

PRIJAVLJUJTE NASILJE, SISTEM JE SPREMAN DA ZAŠTITI GRAĐANE: Aleksandar Vulin poslao poruku iz Žitišta

- Četvorica drugara i ja bacali smo sa pasarele šljunak na put. Moj drug M. L. (13) bacio je kamen u žbun kada se prolomio lavež. Uplašili smo se da će nas psi pojuriti i počeli smo da bežimo. Moji drugovi N. J. (12), D. G. (13) i V. G. (12) otrčali su pre D. L. i mene i u jednom času smo pomislili da smo bezbedni. Međutim, u tom momentu osetio sam udar u nogu i video retrovizor pored glave. Crni kombi krenuo je na mene. Bacio sam se u žbunje da me ne pregazi - priča N. M. (13) za jedan beogradski medij.

- Šamarao nas je i urlao: "Što gađate krov!" Pokušali smo da mu objasnimo, ali udaraca je bilo sve više. Tada se pojavio otac čoveka koji nas je tukao - opisuje dete užase koje je preživelo.

Siledžija ih je zgrabio za ruke i spustio na pasarelu.

Foto-ilustracija: Marko Todorović Foto-ilustracija: Marko Todorović

- Mislio sam da će nas baciti kerovima. Umesto toga, tukao nas je pesnicama i šamarao. Šutnuo me je. Tada su nas razdvojili - govori N. M. i pokazuje modrice i ožiljke.

Njegovog druga ubacili su u kombi kako bi ih odveo do trojice dečaka koji su pobegli. N. M. je ostao sam sa starijim nasilnikom na pasareli.

- Nagnuo me je izvan ograde pasarele, visio sam. On je vikao "Sad ću da te bacim, da ti pobijem drugove!". Noge su mi se odsekle - priča dečak koji je već bio krvav.

Nasilnik ga je tukao i ispitivao gde su mu drugovi sve dok se kombi nije vratio.

- Sin mu se vratio sa N. J. i D. G. ali su mu D. L. i V. G. pobegli - priča N. M. koji se zbog pretnji plašio da pozove telefonom pomoć.

Nasilnici su zatim dečacima dali flašu vode da operu krv, pa su pozvali policiju.

- Sin je uveo u kombi N. J. i mene. Hteo je da ga odvedemo kod V. G. iako smo ponavljali da ne znamo gde živi. Vozio nas je iz ulice u ulicu, a mene slao da tražim kuću, pod pretnjom da će mi ubiti druga, oca i majku, ako se ne vratim za pet minuta. Sa V. G. je bila njegova tetka i nije htela da ga ostavi kada joj je nasilnik rekao da nas policija traži zbog štete koju smo napravili - kaže N. M.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Troje dece, nasilnik i žena stigli su kombijem do pasarele gde ih je već čekala patrola. Dečaci su bili preplašeni pa u početku nisu shvatali da će ih policija zapravo spasiti.

Ubrzo je policija pozvala roditelje dečaka.

Pošto su se deca konačno izbavila iz ruku nasilnika, krenuo je pakao njihovih roditelja.

- Mislio sam da me zovu jer su mališani napravili neku glupost. Pao mi je mrak na oči čim sam izašao iz kola i ugledao svoje prebijeno dete -priča otac dečaka N. M.

Nasilnici su odmah uhapšeni, ali su sutradan pušteni i protiv njih će biti podnete prijave za lišavanje slobode i nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    21. jul 2016 | 14:20

    Prebiju ti dete i pusteni.Sta god da je uradio niko nema prava da ga prebija i maltretira.Iz teksta se ne vidi da su klinci napravili nneki veliki haos.Klasicna decija igra.I onda nastupaju siledjije.A posle njih pravosudje sa nebuloznim odlukama.Bravo!

  • Strasno!

    21. jul 2016 | 22:52

    Pusteni odma sutradan?! Pa da li su oni normalni, pa jel treba da ubiju da bi ih zadrzali, pa napali su decu pobogu

  • Sudija

    22. jul 2016 | 08:47

    Deca kad već "vole šljunak" celo leto u šljunkaru da istovaraju šljunak, a siledžije koji vole da tuku decu odmah u zatvor. Odrastao čovek koji "mora" da pesnicama tuče klince od 40 kilograma nije čovek, i tako ga i treba i tretirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA