UPOZORENJE - PEDOFIL U KOMŠILUKU: Vračarom kruži letak sa JEZIVIM sadržajem! (FOTO)

 
  • 9

Kako stoji u upozorenju zabrinutog oca, čovek za koga se smatra da je pokušao da uvuče devojčicu od 12 godina u vozilo pričajući joj o raznim perverzijama, priznao je policiji šta je uradio

Ovih dana u beogradskom naselju Vračar, zabrinuti otac delio je letke na kojima je svoje komšije upozorio da u njihovom kraju postoji pedofil. Naime, njegova ćerka je jedva izbegla napad jednog taksiste.

Taksistu koga je zabrinuti otac imenovao kao Zoran, navodno je pokušao na sve načine da njegovu ćerku koja ima 12 godina, uvuče u svoj automobil.

Ovo je deo upozorenja ovog zabrinutog oca:

"Želim da podelim sa vama fotografiju da u krajuimamo pedofila i čoveka koji podvodi maloletnu decu. Perverznjak je taksista.

Na slikama je njegov automobil parkiran na uobičajenom mestu. Moju ćerku od 12 godina je pokušao da navede da uđe u njegov automobil i da je poveze. Nudio joj je najperverznije stvari u zamenu za novac. Ne želim ovde da citiram kakve je sve gadosti predlagao mom detetu koje je jedva uspelo da pobegne."

Foto: Facebook Foto: Facebook

S druge strane, prema pisanju Blica, stanovnici gore pomenute ulice nisu čuli ni za ovaj letak, niti da u njihovom kraju ima nekog za koga se zna da je pedofil.

Da li je zaista reč o upozorenju ili nekoj neslanoj šali, utvrdiće policija.

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    9. jul 2016 | 20:50

    Da, utvrdice policija, obicno je tada vec kasno.

  • Gorgeous

    9. jul 2016 | 22:03

    Svako ko je imao slično iskustvo treba isto da uradi bez straha i stida i da objavi na svim društvenim mrežama, kad već država neće da napravi registar pedofila kao u svim razvijenim državama u koje se toliko kune.

  • majka i baka

    10. jul 2016 | 12:39

    nesmejte se ovom coveku on je upozorio a vidite monstrum je silovao i ubio devpjcicu.on je savesno postupio a gde su roditelji ovog malog pileta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA