Devojčica povređena kada je auto udario u kuću

 
  • 0

Devetogodišnjakinja nakon udarca iz straha iskočila kroz prozor kuće. U ambulanti Hitne pomoći u Batajnici porodila se dvadesetosmogodišnja žena

Jedna žena porodila se u ambulanti Hitne pomoći u Batajnici i jedna devojčica u Kotežu se povredila kad je iskočila kroz prozor svoje kuće, pošto je u tu kuću udario auto, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći Beograda.

Sinoć oko 19.30 u Uzidnskoj ulici 23a u beogradskom naselju Kotež, automobil je udario u kuću u kojoj se nalazila devetogodišnja devojčica. Ona je od straha iskočila kroz prozor, povredila zglob i ugruvala se.

Ekipa Hitne pomoći zatekla je potrešenu devojčicu, zbrinula je na licu mesta i prebacila u Univerzitetsku dečju bolnicu u Tiršovoj, rekao je jutros  predstavnik te službe Mirko Lutovac.

U ambulanti Hitne pomoći u Batajnici, sinoć, takođe oko 19.30, porodila se žena stara 28 godina i sa tek rođenim dečakom od tri kilograma, svojim šestim detetom, prebačena je u porodilište Kliničko-bolničkog centra (KBC) u Zemunu.

Oko pola sata iza ponoći, povređen je muškarac star oko 60 godina kao pešak u saobraćajnoj nezgodi u naselju Busije i prebačen u KBC "Bežanijska kosa".

Hitna pomoć je u noći između četvrtka i petka intervenisala ukupno 96 puta, 18 na javnim mestima, a najviše su se od hroničnih bolesnika javljali astmatičari.

(I. M./ Beta)

Video: Snimak spasavanje dva planinara na planini Kablar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA