"LIDL" STIGAO U BEOGRAD: Postavljen prvi kamen temeljac! (FOTO)

 
  • 13

- Na izgradnji objekta angažovane su domaće firme, a u njima će raditi naši ljudi. Važno je i to što će za veliki broj domaćih firmi ovo biti mogućnost da plasiraju svoje proizvode, ali i da ih izvoze u druge maloprodajne objekte "Lidla" u regionu - istakao je gradonačelnik Beograda

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali postavio je kamen temeljac za prvi objekat nemačke kompanije "Lidl" u Beogradu, koji će biti izgrađen do 1. novembra u Ulici Vojislava Ilića na Zvezdari. Zajedno sa gradonačelnikom, kamen temeljac je postavio i direktor centralnih usluga i član Uprave kmpanije "Lidl" Dragan Čigoja.

Gradonačelnik je tom prilikom rekao da je ovaj budući objekat još jedan dokaz da je točak investicija pokrenut.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Na izgradnji objekta angažovane su domaće firme, a u njima će raditi naši ljudi. Važno je i to što će za veliki broj domaćih firmi ovo biti mogućnost da plasiraju svoje proizvode, ali i da ih izvoze u druge maloprodajne objekte "Lidla" u regionu - istakao je Mali.

Grad je sa svoje strane učinio sve da ovaj investitor, ali i drugi brzo dobiju građevinske dozvole, dodao je Mali. On je najavio i da će po jedan veliki objekat biti izgrađen u Rakovici i na Paliluli, kao i da su pronađeni investitori za izgradnju na prostoru nekadašnjeg saveznog MUP-a i obnavljanje zgrade BIGZ-a.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Plan je da "Lidl" u glavnom gradu naredne godine izgradi tri do pet objekata, naveo je Mali, i izrazio veliku zahvalnost ovoj kompaniji na poverenju koje ukazuje, što će grad znati da ceni.

Događaju je prisustvovao glavni urbanista Milutin Folić.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rema Reca

    25. maj 2016 | 16:19

    Razmisljam da pocnem da se bavim prodajom kamena temeljca.Definitivno ce biti najtrazeniji artikal u sledece 4 godine.

  • Nana

    25. maj 2016 | 15:06

    Lepo- niže cene.

  • Dejan

    25. maj 2016 | 15:49

    Ma super,svi ti belosvetski trgovci dolaze da bi nama bilo bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA