LDP ipak ispod cenzusa u Beogradu

Prema prvim rezultatima ponovljenih izbora za Skupštinu grada Beograda, neće biti izmena u broju osvojenih mandata

  • 1

Prema preliminarnim rezultatima sa 10 od ukupno 16 biračkih mesta, na kojima su ponovljeni izbori za Skupštinu Grada Beograda, broj mandata ostao je isti kao i na izborima 6. maja, saopštila je Gradska izborna komisija.

Najviše mandata u Skupštini Beograda, osvojila je lista "Izbor za bolji Beograd - Dragan Đilas" 50, druga je lista "Pokrenimo Beograd - Tomislav Nikolić" sa 37 mandata, lista SPS-PUPS-JS osvojila je 13 mandata, a lista DSS-a 10 mandata, dok ostale liste nisu prešle cenzus.

Predsednik GIK Ivan Šebek izjavio je novinarima da su promene u rezultatima izražene u promilima i da neće biti izmena u do sada osvojenom broju odborničkih mandata ni posle uvida u rezultate sa svih 16 biračkih mesta.

(D. Z. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    21. maj 2012 | 07:56

    kako zale sto je provaljena ideja,kako ne zsle za regionima i Ljaicem?Samo stalni pritisak o mjihovim mahinacijama i kradji na izborima sprecio ih je da ne nastave istim putem dalje.Drago mi je sto Ceda nije proso!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA