OVA FOTOGRAFIJA JE OBORILA DRUŠTVENE MREŽE: Cvetni trg u Beogradu NIKAD NIJE BIO OVAKO LEP!

 
  • 23

Cvetni trg u Beogradu je obnovljen krajem prošle godine, i danas je jedno od najlepših mesta u gradu

Slika iz centra Beograda, sa Cvetnog trga, na kojoj se vidi drvo kojem proleće očigledno prija, pa se pokazalo u svojoj punoj lepoti, osvojila je društvene mreže.

Podsetimo, Cvetni trg je obnovljen krajem prošle godine, i danas je jedno od najlepših mesta u gradu, a gradski čelnici najavili su da je sređivanje ovog trga samo prvi korak u potpunom sređivanju centra grada, kakav Beograd zaslužuje kao evropska i svetska prestonica.

Gradonačelnik Siniša Mali je tada rekao da je "Cvetni trg jedan od najstarijih trgova u Beogradu, a posle rekonstrukcije možda i najlepši".

Gradski menadžer Goran Vesić je rekao, na otvaranju trga, da je u obnovu Cvetnog trga uloženo 220.000 evra, od čega je veći deo novca obezbedila kompanija „Delez”, kojoj je zahvalio, kao i drugim kompanijama koje su pomogle obnovu.

Na rekonstruisanom Cvetnom trgu, Turistička organizacija Beograda  dobila je svoj novi Info-centar, a građani i besplatan internet, dok je plan da se do januara uvede još desetak WI FI zona u gradu.

(Telegraf.rs)

Video: Održana akcija civilno-vojne saradnje "Otvoreni dan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    3. april 2016 | 14:53

    Kakav spin, majstorski. Ovo je jedan mali deo Cvetnog trga, a stari hrast nema nikakve veze sa rekonstrukcijom koja je uništila ambijent ovog mesta, čak su i prizor na velelepno drvo uništili ovim metalnim belim šipkama koje namaju ama baš nikakvu funkciju.

  • Branimir

    3. april 2016 | 15:00

    To je sada samo trg. Cvetni nije. Trebalo je stari osavremeniti i nista vise.

  • Dag

    4. april 2016 | 12:54

    Jos samo da nas ubedite - u to... (Autori rekose, da je lepota u praznini?U zemlji praznih dzepova,praznih ljudi, samo je nedostajao prazan i ruzan trg.I skulptura usamljenog -mucenika.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA