Siniša Mali i Kiril Kravčenko potpisali Sporazum o nastavku programa "Zajednici zajedno" (FOTO)

 
  • 3

Istakavši zadovoljstvo zbog potpisivanja sporazuma, Siniša Mali je podsetio da se program "Zajednici zajedno” sprovodi već treću godinu zaredom

Siniša Mali i Kiril Kravčenko potpisali Sporazum o nastavku programa "Zajednici zajedno”.

BEBE ĆE SE RAĐATI I U LAZAREVCU: Posle sedam decenija Beograd dobija NOVO PORODILIŠTE!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko potpisali su danas u Starom dvoru Sporazum o saradnji između NIS-a a.d. Novi Sad i Grada Beograda na osnovu kojeg će ova kompanija nastaviti da ulaže u Beograd u okviru programa "Zajednici zajedno”.

Istakavši zadovoljstvo zbog potpisivanja sporazuma, Siniša Mali je podsetio da se program "Zajednici zajedno” sprovodi već treću godinu zaredom.

- Grad Beograd je deo tog programa i u prethodne dve godine dobili smo 40 miliona dinara od NIS-a, a taj novac je potrošen na veliki broj projekata, među kojima su video i audio oprema za pozorište "Boško Buha”, parkovi i igrališta u Beogradu i Obrenovcu i mnogi drugi  - istakao je gradonačelnik Beograda.

Siniša Mali je pozvao Beograđane i udruženja građana da kandiduju svoje projekte.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Želimo da nam građani predlože projekte koji će doprineti razvoju njihovog komšiluka i zajednica, bez obzira na to da li je u pitanju sport, kultura, obrazovanje, zaštita životne sredine ili neki drugi projekti. Ove godine ponovo imamo 20 miliona dinara i mogućnost da kandidujemo još više projekata. Želim da to učinimo i da ta sredstva iskoristimo tako da učinimo naš grad još lepšim - kazao je Siniša Mali.

On je istakao da je dosadašnja saradnja sa NIS-om i više nego dobra i da ova kompanija zajednički sa gradom radi na velikom broju investicija.

– Želimo da što pre završimo projekat obnove svih NIS-ovih benzinskih stanica i nastavićemo to da radimo zajednički. Zato hoću da zahvalim gospodinu Kravčenku i NIS-u što podržavaju ovakve projekte u Beogradu i Srbiji i što žele da svojim sredstvima doprinesu da naš grad učinimo lepšim za život – rekao je gradonačelnik Beograda.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko pohvalio je sadašnje rukovodstvo Grada Beograda, podsetivši da je samo protekle godine urađeno više nego prethodnih deset godina.

- Siguran sam da u socijalnom smislu radimo u dobrom smeru, imamo i planove za budućnost i verujem da ćemo u budućnosti biti još bolji. Hvala građanima Beograda što podržavaju naš rad i uveravam vas da će NIS, kao i do sada, nastaviti da daje primer društvene odgovornosti- rekao je Kravčenko.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, gradski sekretari za socijalnu zaštitu i komunalne i stambene poslove, Nataša Stanisavljević i Nina Jandrić, direktorka Službe za informisanje Grada Beograda Mirjana Pavičić, direktorka Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda Nela Mićović, direktor Pozorišta "Boško Buha” Milorad Mandić i predstavnici menadžmenta NIS-a.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    31. mart 2016 | 19:02

    Mogli bi nesto para da odvojite i za Nis,Leskovac,Vranje,Pirot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA