ZAUSTAVIO JE AUTOBUS I SVOJIM GESTOM DIRNUO SVE PUTNIKE: Ovaj vozač GSP-a je heroj meseca!

 
  • 34

Jedna Beograđanka je prisustvovala veoma dirljivoj situaciji kada je vozač GSP-a na liniji 52 izašao iz svoje kabine kako bi izneo napolje jednu bakicu koja nije mogla sama da siđe, ali tu nije kraj

Društvene mreže je zapalio status Beograđanke koja je prvo htela da učini dobro delo, ali ju je gest vozača GSP-a preduhitrio i ostavio bez reči, kao i ostale putnike na liniji 52.

Na Zelenom vencu je u autobus ušla jedna baka koja veoma teško hoda, pa joj je bila potrebna pomoć kako bi ušla, ali kasnije i izašla napolje.

- Upravo se vozim autobusom 52 do mojih i jedna bakica je ušla na Zelenjaku koja jako teško hoda, pa su joj svi pomogli da uđe - piše J. B., pa dodaje:

- Kada je rešila da izađe kod Šumadije, devojka i ja nismo mogle da je ponesemo da lakše izađe, na šta je vozač izašao iz svoje kabine, došao do srednjih vrata, podigao je i izneo je napolje.

Međutim, priči ovde nije kraj. Pri izlasku, vozač je upitao bakicu da li je sigurna da silazi na pravoj stanici, jer se dan ranije vozila jednu duže, na šta mu je ona rekla da treba da siđe kod Pančića.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Vozač je shvatio da je baka pogrešila stanicu pa ju je ponovo podigao i vratio u autobus, a devojku koja je na društvenim mrežama ispisala svoj doživljaj, zamolio da je pridrži do sledećeg stajališta.

- Na sledećoj stanici je opet uredno izašao iz kabine i izneo bakicu i pitao je da li može sama - napisala je ova Beograđanka.

Iako je starija žena rekla da može, devojka koja se zadesila na stanici ponudila se da joj pomogne, te je bakicu odvela na mesto na koje se uputila.

- Tako malo je potrebno za humanost - zaključila je J. B.

(Telegraf.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    11. mart 2016 | 23:22

    Браво ! То је Србија којом се поносим !!!

  • MalaMu

    11. mart 2016 | 23:27

    Svaka cast,kako je divno ovo cuti,dobri ljudi postoje,to je covjek koji ima cisto srce ,sve mu se zelje ispunile od srca,primjer veliki,pitajte,posaljite poruku,volite svoje,budite cisti,laku noc sa andjelima,

  • neverni toma

    12. mart 2016 | 11:51

    Divnooo... Bravoo.. Da je vise ovakvih dogadjaja ( a ima ih) mediski ispraceno a manje nasilja i ubistava kradja... Srbija bi bila drugacija ... Treba nam ovoga da vidimo i citamo ... Previse je sivila i bolesti u medijima i nekako mi uvek sivo krene dan zbog raznih budalastina.. Pozz za vozaca , devojku i naravno bakicu:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA