PIJAN MU JE NUDIO CIGARETE, A ONDA JE PUKAO ŠAMAR: Progovorio svedok tuče u kojoj je učestvovao SERGEJ TRIFUNOVIĆ! (FOTO)

 
  • 44

- Nastao je kolaps, jer su svi nasrnuli na Trifunovića. Ne znam tačno više šta se dešavalo, ali bilo je krvi na pločicama - ispričao nam je radnik u prodavnici brze hrane koji je bio svedok incidenta

- Goran Ilić je u pijanom stanju napao Sergeja Trifunovića u noći između petka i subote, oko pola četiri ujutru ovde u brzoj hrani "Byblos expres" - rekao je za redakciju "Telegrafa" radnik ovog objekta (ime poznato redakciji) u Njegoševoj ulici na Vračaru, u kojem se desio incident.

OGLASIO SE I SERGEJ: Trifunović ispričao kako je noćas izujedan i napadnut usred Beograda!

Prema njegovim rečima, i Trifunović i Ilić dolaze često u ovaj objekat, kako preko dana, tako u večernjim, ali i u jutarnjim časovima, obično kada se vraćaju iz nekog izlaska. Očigledno je tako bilo i te noći.

- Sergej je čekao svoju porudžbinu, došao je sam. Goran Ilić, sa dve žene i jednim muškarcem, takođe je čekao red, i u jednom trenutku ponudio je Sergeja cigaretom. Trifunović je odbio, rekao da je došao da jede i da ne može, ali Ilić nije odustajao. Bio je navalentan, opet mu je nudio cigarete, a pošto je bio u vidno alkoholisanom stanju, i navaljivao je. Sergej mu je odbrusio, i rekao da neće - priča ovaj radnik za naš portal.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

IZUJEDAN SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Poznati glumac usred noći pronađen na ulici sa ozbiljnim povredama glave!

Kako kaže, nakon Sergejevog odbijanja, Goran je nasrnuo na njega, nakon čega je od glumca dobio šamar.

- Nastao je kolaps, jer su svi nasrnuli na Trifunovića. Ne znam tačno više šta se dešavalo, ali bilo je krvi na pločicama - ispričao nam je radnik brze hrane, i dodao da je Ilić nakon toga pobegao, ali je zaboravio telefon, po koji se kasnije vratio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema njegovim rečima, nakon Ilićevog povratka Sergej je pomislio da je napadač došao da nastavlja tuču, pa je izgovorio "Evo ga opet ovaj slepac". Nakon što je uzeo telefon, Ilić je otišao.

"Policija je stigla u nekom trenutku, napravila uviđaj i odnela snimak, jer su naše kamere sve zabeležile", rekao je Marko, radnik brze hrane.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Redakcija "Telegrafa" pozvala je Gorana Ilića kako bi dobila komentar, međutim, Iliću je ceo dan bio isključen mobilni telefon.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    29. februar 2016 | 17:21

    Brate, kako lik na slici izgleda, kao da je Brus Liju nudio cigaretu, a ne Sergeju...

  • Srpskibek

    29. februar 2016 | 18:20

    Nisam neki fan sergeja trifunovica ali po ovoj prici je u pravu..pijanac i nije zasluzio drugo do..samar.glaj si svoga posla i pusti ljude da jedu.)

  • Oldboy86

    29. februar 2016 | 17:21

    Nije mi jasno sto se dize tolika prasina oko ovog slucaja. Pa zar je obo toliko strasno? Ljudi se svakodnevno tuku I nista..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA