ZVEZDARA: Lažna lista Tome Nikolića osvojila više glasova od URS i malo manje od SRS!

Grupa građana "Tomislav Nikolić - Svi za Zvezdaru" osvojila je više glasova od URS i Pokreta radnika i seljaka, i svrstala se odmah iza vodećih lista koje predvode najjače političke stranke - DS, SNS, DSS i LDP

  • 3

Na lokalnim izborima u beogradskoj opštini Zvezdara, izborna lista pod nazivom "Grupa građana Tomislav Nikolić - Svi za Zvezdaru" osvojila je više glasova od Ujedinjenih regiona Srbije, Pokreta radnika i seljaka i samo stotinak glasova manje od Srpske radikalne stranke.

Na izborima za opštinski parlament Zvezdare, grupa građana, čiji se nosilac liste zove i preziva kao i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, osvojila je više glasova od URS, Pokreta radnika i seljaka, a da bi bili bolji od SRS nedostajalo im je sto glasova.

"Tomislav Nikolić - Svi za Zvezdaru" na izbornim listićima, i pored svih optužbi da je u pitanju plagijat i pokušaj zabrane, pojavila se pod rednim brojem 9 i bez kampanje, plakata, pojavljivanja u medijima osvojila skoro 3 odsto glasova.

Grupa građana, čiju listu predvodi čovek koji se zove Tomislav Nikolić, osvojila je hiljadu glasova više od izborne liste URS na lokalu, a duplo više glasova od liste Pokreta radnika i seljaka Zorana Dragišića.

Zanimljivo je to što je ovu listu grupe građana ovakav rezultat na izborima svrstao odmah iza vodećih lista, koje predvode najjače političke stranke u Srbiji - DS, SNS, DSS, LDP, a iza sebe je ostavila URS, Pokret radnika i seljaka i Srpsku monarhističku stranku.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA