Masterchef Tomislav Gretić ponovo u Beogradu (FOTO)
Ovoga puta, u nedelju 14.02.2016., u "Steak & Wine bar"-u, iznenadiće naše ljubitelje dobre hrane sa sedam novih kreacija, a Meni je sastavljen u duhu zime i praznika Sv.Trifuna, zastitnika vinara i gostioničara.
Osim toga što će jela biti servirana sa ovim božanskim pićem, biće i pripremljena sa vinom. Ko poznaje ukus i maštu Gretića, ne propušta priliku da uživa u njegovim jelima, a za one koji još uvek nisu probali, eto idealne prilike.
Vino koje ćete gustirati uz ove delicije dolazi nam iz Jagodinskog kraja. U pitanju je vinarija Temet i šest od njihovih etiketa, za koje je posebno rađeno uparivanje sa hranom, radi prave simbioze ukusa i, u stilu ovog praznika, idealnog sljubljivanja hrane i vina.
Kako tradicija nalaže da se ne može bez rakije tamo gde je slavlje i gurmanluk, ni ovo veče nije izuzetak. Naime, biće servirana čuvena rakija sa padina planine Rtanj, "Rtanjska duša". Kruška uz dezert, a odležana šljivovica kao dižestiv.
Za duševne potrebe muzičkog sadržaja, tu je bend "The Cat, the Wolf and the Swagger". Neverovatan blues i mnogo više od blues-a, kakvog je istinski retko čuti.
Ne propustite priliku da probate jela ovog kulinarskog majstora i obradujete sebe i druge ovom zaista posebnom večerom. Rezervacije se primaju do subote u podne, 13.02.2016.
Za sve potrebne informacije, kao i detaljan Meni, pogledajte facebook stranicu ’’Steak & Wine bar’’, ili se javite na broj telefona +381 60 3271991
(Telegraf.rs)
Video: "Mir Božiji, Hristos se rodi": Kula Beograd zasijala u susret Božiću
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.