FILMSKA POTERA USRED BEOGRADA: Nezapamćena jurnjava policajaca i kriminalaca šokirala građane!

Milan M. (40) i Zoran Z. (40) su uhapšeni noćaš jer su uhvaćeni u nameri da obiju "bmw x5", a kada su shvatili da im je policija za petama, pokušali su da pobegnu ukradenim vozilom "audi q5"

  • 41

U akciji Interventnih patrola 92, jutros oko 3.30 sati na Novom Beogradu osujećena je krađa luksuznog džipa "bmw x5".

Policija je posle prave filmske potere uhapsila Milana M. (40) i Zorana Z. (40) koji su u Ulici Goce Delčeva obili "bmw x5". Interventni tim je naišao u trenutku kada su lopovi pokušali da startuju i odvezu obijeno vozilo.

Tada su kradljivci pokušali da pobegnu sa nedavno ukradenim džipom "audi q5", kojim su došli u krađu "bmw x5". Tokom bekstva, lopovi su oštetili dva parkirana automobila i policijski džip.

U poteru su se uključila još dva Interventna tima. Blokirali su vozilo u kojem su bili lopovi. Kradljivci su iskočili iz džipa i pokušali pešice da pobegnu. Međtuim, Milan M. (40) je brzo uhapšen.

Usledila je potera za drugim lopovom koji je uhapšen 2,5 kilometara dalje, sakriven u žbunju u Ulici Aleksinačkih rudara. Imao je kapu fantomku na glavi.

Kod uhapšenih muškaraca je pronađen pištolj i alat za obijanje.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    2. februar 2016 | 11:14

    Bravo!!! I posldm svega komunalni policajci koji jure oko pijaca babe sa heklanim šustiklama, imaju veće plate od ovih ljudi kojima je glava u torbi.

  • ortodox

    2. februar 2016 | 11:01

    Bravo!!Krajnje je vreme da se pocne sa ovakvim stvarima!

  • BOBAN

    2. februar 2016 | 15:08

    A kad ga vidis da ti krade tvoju imovinu udaris ga pesnicom dobijes vecu kaznu nego onaj ko ti otima!!! Zemljo Srbijo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA