RUSKO ČUDO NA ULICAMA BEOGRADA: Ovakav aparat za roštilj sigurno nikada niste videli! (FOTO)
Jedna od najbolje stojećih grana poslovanja u svetu svakako je ugostiteljstvo. Godinama je potražnja za hranom sve veća, naročito sada u modernom svetu kada se mnogo radi a sve je manje vremena za spremanje hrane.
Kaisers-Wurst: Naš roštilj je bezbedan
Zato je ljudima veoma važno da hrana bude uvek na dohvat ruke i zdrava.
Svakako, jedna od firmi koja skreće pažnju svojom uslugom brze hrane u Srbiji, ali i na prostoru Evropske unije jeste "Kaisers-Wurst".
Ceo patent su napravili Rusi, a radi se o prodaji berlinskih "Wurst" kobasica uz pomoć roštilj-aparata koji se nosi oko struka i tako ne zauzima nikavu javnu površinu.
Ceo sistem je brend, licenciran i patentiran, kako kobasica koja se proizvodi po nemačkom receptu samo za naše potrebe u mesnoj industriji "Carnex" i "Neopalanta", tako i sam način prodaje i roštilj.
- On obuhvata rešetku sa prednje strane, gde se peku kobasice kojima je potrebna jednominutna obrada na adekvatnoj temperaturi, i plinska boca težine dva kilograma, a svaki naš radnik prošao je obuku za bezbedan i zdrav rad odnosno obučen je za posao prodavca koji obavlja. Ceo roštilj je napravljen od najkvalitenijeg materijala i tako napravljen da se nosi oko pojasa da ne opterećuje leđa, jer se niveliše, i tako ne opterećuje kičmu radnika - kaže Aleksandar Kalezić, direktor kompanije "Kaisers-Wurst" za Beograd.
Ceo sistem je maksimalno osiguran, tako da, ako se u nekom trenutku desi da se radnik sagne pod uglom većim od 45 stepeni ili da možda padne, sigurnosni ventil na boci se automatski aktivira i zatvara dotok.
- Naprava takođe ima i centralno dugme za hitne situacije čijim pritiskom se zaustavlja dotok gasa u opasnoj situaciji - dodaje Kalezić.
Do sada se od kako postoji kompanija "Kaisers-Wurst" ni jednom nije dogodila ni jedna nezgoda, a kobasica koje oni prodaju je u svetu poznat brend i ispunjava sve zdravstvene uslove i njena prodaja odobrena je u svim zemljama Evropske unije i šire.
Da napomenemo da se ovaj roštilj proizvodi u Nemačkoj i nije nimalo jeftin, tako da bi mogli slobodno da ga uporedimo sa jednim dobrim polovnim autom starosti do tri godine ako ne i novim.
Aleksandar Kalezić kaže da se kobasice pripremaju na najkvalitetniji način i da je ceo sistem bezbedan.
- Kobasice se pripremaju na najkvalitetniji mogući način, sama kobasica je proizvedena od 80% mesa prve kategorije i svih prirodnih začina koji se isto uvoze za naše potrebe, a u fabrici termički odrađena na 78 stepeni i repasterizovana, sto je poznavaocima mesa i proizvodnje jasno da je kobasica posle te obrade 100% bezbedna, i takvoj joj je potrebna jednominutna obrada na roštilju da bi bila spremna za upotrebu.
- Kako se svi trudimo da pomognemo i donesemo neku novinu u Srbiju , tako smo i mi uz pomoć naših saradnika i firme "Stage Pro", doveli i ovaj svetski brend, od koga će svakako imati koristi i država Srbija, što zapošljavanjem radnika i smanjenju nezaposlenosti, što ubiranjem poreza, jer su naši planovi da u narednom periodu zaposlimo još 50 do 100 radnika - kaže Kalezić.
(Telegraf.rs)
Video: Mesečni horoskop za decembar Aleksandre Bjeljac
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Sumadinac
Leskovacki rostilj je zakon.Nista bez cumura !!!
Podelite komentar
Lana
neka nose ovaj rostilj nataknut na.... Ne jedemo kobaje iz evropske unije. Nase su bolje.
Podelite komentar
draleRS
nedavno ste o ovome istom pisalo kako je mogao da se raznese jer nosi plinsku bocu na ledjima a sad ga hvalite
Podelite komentar