Šapić: SNS deli lažne parking kazne!

 
  • 0

- SNS u Beogradu vodi negativnu kampanju, dele lažne parking kazne, prave letke sa lažima o DS, uništavaju bilborde i slično - tvrdi prvi čovek prestoničkog DS

Predsednik GO DS Beograd Aleksandar Šapić kaže da SNS u Beogradu vodi negativnu kampanju i da građanima na Starom gradu deli lažne kazne za parkiranje.

Šapić je pozvao građane da ukoliko dobiju nešto što je sumnjivo, a da piše da su to dobili od DS, znaju da ta stranka nema nikakve veze sa tim.

Pored deljenja lažnih kazni za parkiranje, građani se, navodi Šapić, pozivaju sa govornica da glasaju za DS i da će za to dobiti novac, da im se za 20 glasova obećava 2.000 dinara, a po gradu se uništavaju svi bilbordi koji nisu bilbordi SNS i DSS.

Šapić je rekao da se lepe plakati na mestima gde im nije mesto, da se prave leci gde piše da Most na Adi košta i do milijardu evra, a ne kao što su demokrate rekle 160 miliona evra, da se najavljuju poskupljenja obdaništa, a da sve to nema veze sa stvarnošću.

- Kada obmanjujete narod, onda se zaboravite da počnete da lažete i u svoje ime, pa zaboravite kada ste koji fakultet upisali i kada ste ga završili, pa u kampanji 2008. za svog predsednika stave da je bio građevinski tehničar, pa se sada sete da je 2007. završio fakultet, pa zaborave šta je upisao, gde je studirao - rekao je Šapić.

On je dodao da je aktuelna negativna kampanja, za koju, kako je naveo, sumnja da je odgovorna SNS, nastavak trendova iz kampanje za izbore na Voždovcu 2009. godine, kada su građani lažno obaveštavani o povećanju cena komunalija.

Šapić je rekao da će DS i u preostalih nekoliko dana nastaviti sa svojom kampanjom, u okviru koje će građane podsećati na rezultate i na to da li će ih oni koji su ih obmanjivali ranije obmanjivati i sutra.

On je naveo da DS neće lepiti plakate po gradu, ali ni da se neće valjati u "blatu", u koje pokušavaju da ih uvaljaju "oni koji se u takvom okruženju najbolje osećaju".

- DS će i u nastavku kampanje voditi kampanju istine. Građane molim da obrate pažnju na to što im se bude serviralo i da znaju da DS nema nikakve veze sa tim, naročito sa onim što se bude radilo u vezi DS, ako se bude nudio novac i povećavale cene - rekao je Šapić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA