VESIĆ: Izgradnja "Plaza centra" u Višnjici najava daljih ulaganja investitora u ovaj deo grada

 
  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da taj deo grada pripada kategoriji zemljišta koje je za investitore veoma atraktivno

Do kraja jeseni biće očišćen prostor u Višnjičkoj ulici 84 na Karaburmi za novi "Plaza centar", a na dva sprata naći će se bioskopi, restorani, prodavnice i drugi sadržaji.

Početak izgradnje centra planiran je za oktobar, a radovi bi trebalo da budu završeni u prvoj polovini 2017. godine. Budući centar nalaziće se na površini od oko 60.000 kvadratnih metara.

Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da taj deo grada pripada kategoriji zemljišta koje je za investitore veoma atraktivno.

- Čitav taj potez uz Dunav potpuno je neiskorišćen, a radi se o stotinama hektara. Taj deo grada ima veoma dobru vezu, jer se može veoma brzo stići do Višnjice, ali i do centra grada i verujem da će izgradnja ovog centra podstaći i drugu vrstu izgradnje u ovom delu grada. Tako će ovaj potez postati i atraktivniji za sve, što on po svom položaju zaista i zaslužuje - kazao je Goran Vesić.

"Plaza centar" u Višnjičkoj jedan je od objekata koji su dobili dozvolu po novom zakonu, a u dogovoru sa Direkcijom za građevinsko zemljište, investitorima je olakšano ulaganje.

- Otkad je usvojen novi zakon, izdali smo 396 dozvola za oko 250.000 kvadrata i na osnovu toga se više milijardi dinara slilo u budžet Grada Beograda, što dovoljno govori o njegovim prednostima – istakao je Goran Vesić za RTS.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Video: Rakiju obožavam: Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pomenula i omiljeno piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA