POVREĐEN DEČAK (5) I DVE ŽENE: Stravična nesreća na Banovom Brdu!

 
  • 2

- Dečak od 5 godina bio je u svom sedištu i zadobio povredu grudnog koša i stomaka, verovatno od pojasa. On je odvezen na kliniku u Tiršovoj - rekla je Nada Macura

Nakon sudara jedan automobil prevrnuo se oko 10.30 sati na uglu Lješke i Kirovljeve ulice. Povređene su dve žene i jedno dete (5) koji su se nalazili u prevrnutom automobilu. Nema teže povređenih.

- Dečak od 5 godina bio je u svom sedištu i zadobio povredu grudnog koša i stomaka, verovatno od pojasa. On je odvezen na kliniku u Tiršovoj. Povređene su dve odrasle ženske osobe starosti 53 godine. Prva je suvozač i zadobila je tupu povredu glave i levog ramena, a druga ženska osoba bila je putnik i zadobila je tupu povredu glave i grudnog koša - kazala je doktorka Nada Macura iz Hitne pomoći.

Ona je dodala i da, srećom, niko nije teže povređen. U MUP-u su kazali da je prevrtanju prethodio sudar automobila "zastava 101" i "fiat punto" beogradskih registracija.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    31. jul 2015 | 07:03

    Mora se izuzetno pazljivo ponasati u saobracaju. Hvala Bogu,samo su lakse povrede!

  • Žika

    30. jul 2015 | 13:42

    Jadno dete!Šta reći,a ne zaplakati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA