NOVA BANDA HARA BEOGRADOM: Klinci kradu novčanike po prevozu i centru grada!

 
  • 9

Policija je apelovala na građane da budu oprezniji, paze na svoje torbe, tašne i džepove i da izbegavaju gužve, naročito u centralnim gradskim ulicama i gradskom prevozu

Naša sugrađanka je tokom nedelje dva puta bila žrtva pljačke bande džeparoša u centru Beograda.

- Pre dve nedelje ušla sam u autobus na Trgu Republike. Dok sam išla ka sedištu iza mene se stvorio tinejdžer i bezobrazno spustio ruke na moju tašnu. Kada sam nadigla dreku pobegao je u drugi kraj autobusa, ali se tu našla njegova drugarica koja me je agresivno pitala "Šta je bilo" - objašnjava devojka koja je sama uspela da se izbori sa ovim lopovima i taj slučaj nije prijavila policiji.

Nedugo potom desio se još jedan napad kome je bila svedok i to opet u centru grada.

- U subotu sam sa prijateljem šetala Sremskom ulicom, kada se iza nas, u trenu, stvorila grupa od oko šest tinejdžera. Kada sam se osvrnula, videla sam jednog kako otvara torbu mom prijatelju. Brzo sam reagovala, a džeparoši su otrčali ka Terazijama - izjavila je devojka za "Alo", koja je ovaj put pozvala policiju.

Službenici MUP-a dala je opis džeparoša, a ona joj je odgovorila da to nije prva prijava podneta protiv ove grupe.

Policija je apelovala na građane da budu oprezniji, paze na svoje torbe, tašne i džepove i da izbegavaju gužve, naročito u centralnim gradskim ulicama i gradskom prevozu.

(Telegraf.rs / Alo)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnooo

    6. jul 2015 | 14:27

    Džaba im bilo ... Za koji god da se uhvate ,novčanik je prazan . Šteta jedino za dokumenta.

  • Pera detlić

    6. jul 2015 | 14:03

    A gradjani apeluju na policiju da radi svoj posao kako je predvidjeno zakonom!!! Kada vozac napravi prekrsaj snimi ga kamera i cap, plati, ovi kradu u sred bela dana u centru i kao fol, niko ne moze da ih uhvati... Naravno zato sto POLICIJA NE RADI SVOJ POSAO!!! Odzeparili su me pre tri godine, prijavio policiji - i do sada NISTA, odzeparili su me u subotu, otisao da prijavim, zateknem 5-6 ljudi svi odzeparen i to u istom kvartu, unprecniku od 150 - 200m, pitam gde je policija, tako je neko mogao i da pobije te iste ljude, i....???

  • Nega

    6. jul 2015 | 21:49

    Građani apeluju na policiju da smeju slobodno da se mešaju u svoj posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA