≫ 

SPAVALA SAM SA CRNCEM, SVI SU ME PLJUVALI: Ispovest ove Beograđanke ostaviće vas bez teksta!

 ≫ 

Viđali smo se dve nedelje i onda je usledio čuveni poziv na gledanje filmova. Unapred sam znala da će sigurno biti seksa, i iskreno - želela sam ga celim bićem. Sredila sam se, otišla kod njega i provela najlepšu noć u svom životu. Devojke, ono što pričaju za crnce je istina - izuzetno su obdareni, srasni i ujedno jako pažljivi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Crveno bijela Krajina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gorrn

    22. mart 2019 | 14:44

    Rasizam postoji i treba da postoji, jer kada pogledaš koje rase vrše najviše kriminala i koje rase imaju najniži koeficijent inteligencije onda shvatiš da razlika među rasama nije samo u boji kože nego i u mozgu.

  • Hana

    12. mart 2019 | 22:09

    Sad sam u sedmoj deceniji zivota a kad sam bila mlada zabavljala sam se sa studentima iz Afrike. Bili su mi zanimljiviji od domacih. Svi su mi ostali u lepoj uspomeni. Imali su ozbiljne namere ali ja nisam bila spremna da zivim u Africi. Sto se tice obdarenosti, to je mit. Ima i takvih ali toga ima i medju belcima. Ono sto je bitno je sto su bili obrezani. Imala sam i dva momka iz arapskih zemalja. Bilo je rasizma, dobacivanja. Kasnije sam otisla u drugu zemlju da zivim i tamo sam se udala za crnca sa kojim imam sina koji je predivan mlad covek. Rasizam je otrov.

  • Miami

    12. mart 2019 | 22:05

    I ja sam veoma obdaren, strasan i pazljiv, pa nisam crnac. Prvo crnci su manje obdareni od Srba, drugo samo ol.s moze da bira deckam po tom osnovu. E sad da ne zivim 15 godina u Americi i ne poznajem ih, moram da dodam i sledece!!! Prvo, higijenske navike uopste nemaju, mokre po dasci, ne seku mokte, tusiraju se jednom u pet dana. Mozda joj je to egzotika za nju, ne znam. Dalje, intelekt im je dosta nizak, pa nikada necete videti skolovanu Amerikanku sa crncem u vezi, niti normalnu edukovanu devojku. Videcete devojku, bez skole, ili sa nekim hendikepom, sa nizim intelektom ili koju niko drugi ne bi hteo osim crnca. Kad si tako dobri, ne bi crnkinje bezale od njih. A ovoj je sigurno matematika isla slabo u skoli i mora da je ruzna da je niko drugi nije ni hteo uz jako nizak moral.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA