REVOLUCIONARNO REŠENJE: Neće više biti čekanja u domovima zdravlja u Beogradu?!

 
  • 9

Gradski menadžer Goran Vesić objasnio je da uvođenje softvera omogućava rađanima da zakažu pregled kod lekara specijaliste bez čekanja

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će Grad u narednom periodu pokušati da reši problem lista čekanja u domovima zdravlja uvođenjem posebnog softvera.

Kako je precizirao, uvođenje tog softvera omogućilo bi građanima da zakažu pregled kod lekara specijaliste bez čekanja i "ne bi morali da šetaju od domova zdravlja do bolnica".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To možda i ne košta puno, ali smanjićemo vreme koje građani gube i smanjićemo liste čekanja i generalno čekanje u domovima zdravlja, rekao je Vesić novinarima nakon obilaska radova na rekonstrukciji dela KBC "Dr Dragiša Mišović".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • utopija

    1. maj 2015 | 10:52

    Menadjer treba da ode na Onkolosku kliniku i pogleda redove kao na derbiju, jadni ljudi.

  • Sirce

    1. maj 2015 | 10:50

    Gradski menadjer treba prvo da napravi infrastrukturu u svakom domu zdravlja da bi "njegova" (razvijene zemlje to koriste zadnjih 30 godina) ideja zazivela u praksi. Ova izjava je kao da Srbija salje posadu na Jupiter u fijatu 500.

  • Delboj

    1. maj 2015 | 11:19

    Odlicna ideja, ali sta cemo sa 80% tehnoloski nepismenog naroda. Ne mislim samo na pacijente, nego na one mrzovoljne, nekulturne koji rade po zdravstvenim ustanovama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA