MUKA VAM JE OD ROŠTILJA? Evo šta sve možete raditi za 1. maj!

 
  • 15

Dosadilo vam je roštiljanje i uranak? Ovo su neke ideje za alternativni provod za praznik rada

Prvo što vam padne na pamet, kada je Prvi maj, praznik rada, u pitanju, jeste roštilj. Priznajte.

Svake godine Beograđani i cela Srbija ovaj praznik slave odlaskom na nekih od gradskih izletišta, na uranak i roštiljanje. Ako vam je to malo dosadilo i želite da prekinete tu rutinu, pogledajte kako i na koji način možete provesti ovaj dan, a da ne bude klasična "roštilj-pivo" varijanta.

S obzirom da je za prvi maj Beograd pust, iskoristite priliku da se sa društvom prošetate do grada i obiđete skrivene ulice  Beograda, u koje do sada niste zalazili.

Iznenadićete se kakve interesante kafiće kriju Dorćol, Slavija i drugi krajevi Beograda sa skrivenim ulicama. Tu možete u miru uživati u dobroj kafi, za početak. Ako je neko iz društva ''dobar'' s gitarom, može odsvirati koji takt i podigne vas sve na noge.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ako ste se umorili od šetnje i radije bi da iskulirate kući za praznik, onda ga učinite zanimljivim. Devojke, vi se možete organizovati i napraviti "spa" dan za vas. Za to su vam potrebni samo osnovni kozmetički proizvodi, i tome dodajte vino ili koktele ko šta voli i neka trač partija počne.

Za momke ovo može biti idealna prilika da Praznik rada iskoriste za nadmetanje u igricama - formuli, PES-u, GTA, kaunteru...

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uz vino, pivo, kanapee okupite društvo, odložite laptopove i mobilne telefone, i uz malo umeća i kreativnosti pretvorite terasu ili dvorište u izletnički kutak i mesto gde ćete svoje društvo ''preslišati'' u asocijacijama, a kasnije testirati ko je veći kapacitet u ''cugopolu''. U slučaju kiše, lako se možete prebaciti unutra, i nastaviti sa druženjem i zabavom.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ukoliko vam gužva ne prija, a tokom nedelje niste stizali da se vidite sa partnerom, onda je ovo idealna prilika da ovaj dan provedete zajedno. Organizujte neku šetnju, uplatite neki spa centar, romantični ručak ili večeru i uživajte sa voljenom osobom.

Da li ćete ići na izlet, ostati kod kuće, prošetati gradom na vama je, ali jedno je sigurno - uz dobro društvo, piće i jelo dobar provod za Prvi maj je zagarantovan.

(J. Marović)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sekula

    29. april 2015 | 23:43

    A mi konobari u skrivenim ulicama cemo vas radosno docekati, pogotovo one sto piju kafu i sviraju gitaru :)

  • Sloba Delija

    29. april 2015 | 23:18

    Muka od rostilja???

  • Ivana

    29. april 2015 | 23:23

    Meni rostilj nikad nece dosaditi! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA