RADOST ZA ŠKOLARCE: Od ponedeljka prvenstvo u malom fudbalu!

 
  • 0

Prvenstvo grada u malom fudbalu za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola državaće se u Hali sportova, na Novom Beogradu od 9. februara do 9. marta

Savez za školski sport i organizaciju takmičenja pod pokroviteljstvom i uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu organizuje Prvenstvo grada u malom fudbalu za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola u školskoj 2014/2015. godini. Utakmice će se održavati u Hali sportova (Pariske komune 20) na Novom Beogradu od 9. februara do 9. marta. Na takmičenju će učestvovati oko 600 takmičara.

Na Prvenstvu grada u malom fudbalu učestvovaće pobednici opštinskih takmičenja sa svih 17 opština grada Beograda. Oni će se, u muškoj i ženskoj konkurenciji, takmičiti u sledećim kategorijama: V–VI i VII–VIII razredi osnovnih škola i I – IV godine srednjih škola. Za sve ekipe koje osvoje jedno od prva tri mesta organizator je obezbedio diplome, medalje i pehare.

Foto-ilustracija: Tanjug/Sava Radovanović Foto-ilustracija: Tanjug/Sava Radovanović

Prvoplasirane i drugoplasirane ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji VII–VIII razreda osnovnih škola i muškoj konkurenciji I–IV razreda srednjih škola stiču pravo učešća na međuokružnom takmičenju.

Takmičenje realizuje Savez za školski sport i organizaciju takmičenja u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA