NASILJE U BG NE PRESTAJE: Pucaju iz pejntbol pušaka i na prolaznike na autobuskim stanicama!

 
  • 29

- Moj prijatelj je bez privlačenja ikakve pažnje stajao na autobuskoj stanici na Terazijama kada se ispred njega zaustavio besni automobil. Jedva da je prošlo pet sekundi kada je maskirana osoba na mestu suvozača proturila pušku za pejntbol kroz prozor i ispalila "hitac" na njega - priča Telegrafova čitateljka Radmila J.

Nakon pisanja Telegrafa o tome kako nepoznati nasilnici haraju crnim "pasatom" ulicama Beograda i pucaju iz pejntbol pušaka na prolaznike, redakcijski telefoni su se usijali.

Pritužbe građana na slična krajnje uznemirujuća iskustva dolaze iz svih krajeva grada, a i nadležni iz Policijske stanice Novi Beograd kažu da su upoznati sa celim slučajem, saznaje Telegraf.

Beograđanka Radmila J. (35) ispričala nam je da se njen prijatelj nedavno suočio sa pomenutim huliganima na autobuskoj stanici na Terazijama.

- Čim sam pročitala vašu priču osetila sam potrebu da vas pozovem... Tim siledžijama se prosto mora stati na put! - počela je priču s nama vidno uzbuđena Radmila nastavljajući - Incident se odigrao pre nekoliko dana i još je sve sveže... Moj prijatelj je bez privlačenja ikakve pažnje stajao na autobuskoj stanici na Terazijama kada se ispred njega zaustavio besni automobil. Jedva da je prošlo pet sekundi kada je maskirana osoba na mestu suvozača proturila pušku za pejntbol kroz prozor i ispalila "hitac" na njega.

Prema rečima naše čitateljke njen prijatelj koji se nikada u životu nikome nije zamerio, legao je na zemlju, dok su ljudi oko njega u šoku posmatrali nemili događaj.

- Sve se odigralo munjevito, tako da je tek pošto su nasilnici zatvorili prozor i "odmaglili" s mesta zločina vozaš autobusa koji se zaustavio na regularnom stajalištu uspeo da izađe napolje ne bi li pomogao mom prijatelju - ispričala nam je Radmila dodajući da žrtva ovog incidenta od sve gužve nije uspela ni da vidi nasilnike niti da zabeleži registraciju "besnog" automobila.

NASILJE KOD BUVLJAKA: Pucali sa pejntbol puškama na čoveka na biciklu!

Podsetimo, juče je redakciju kontaktirao čitalac koji je želeo da ostane anoniman, a prema čijim rečima je nesvakidašnje ulično nasilje umalo koštalo života njegovog poznanika u Ulici Jurija Gagarina u blizini raskrsnice kod buvljaka.

- U prepodnevnim satima u Ulici Jurija Gagarina, jedan moj poznanik je vozio bicikl biciklističkom stazom u pravcu blokova, kada se iznenada automobil marke "pasat" crne boje koji je dolazio iz pravca blokova, zaustavio - objasnio nam je juče vidno uznemireni čitalac.

Iz automobila je potom s mesta suvozača neko uperio pušku i pucao na njega mecima za pejntbol.

Sve se odigralo veoma brzo, a zbog zelenog svetla, vozilo je brzo odjurilo, te potencijalna "žrtva" pogođena u desnu butinu nije uspela da slika tablicu. Druga dva metka su pukim slučajem pogodila bisage na biciklu.

Slična grupa nasilnika napala je još jednu našu sugrađanku, ovoga puta na Dorćolu. Nakon što su se s fantomkama na licu i zastrašujuće realnim replikama pušaka iživljavali nad njom i njenim drugaricama nestali su u nepoznatom pravcu.

Prema rečima nadležnih iz Policijske stanice Novi Beograd policija je upoznata s ovim slučajem.

- Primili smo prijave četiri građanina, protiv NN lica koja su ih iz automobila pogodila, najverovatnije, kuglicom iz pejntbol puške. Policijska stanica Novi Beograd je preduzela mere i radnje na pronalasku osoba koja su iz vozila gađala prolaznike i bicikliste - objasnili su za Telegraf iz ove Policijske stanice.

(K. V.)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    24. decembar 2014 | 11:54

    Dok ne naidju na baju sa utokom pa kad ih sasije bice zezanje.

  • samo sarma srbina spasava

    24. decembar 2014 | 11:38

    "Sale se i zezaju" na vrlo glup nacin ! Kada neko bude uzvratio iz pravog pistolja bice vec kasno

  • Simko

    24. decembar 2014 | 11:39

    Da lepo srecom niko nije vidio tablice od auta ili ih nema nikako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA