CRNKE ILI PLAVUŠE? Evo koje Srbi više vole! (VIDEO)

 
  • 29

- Znate, ja imam skoro četrdeset godina iskustva i mogu vam reći da se prave plavuše nikada ne farbaju dole. Ako znate na šta mislim - rekao nam je jedan prolaznik i tako objasnio razliku između prirodnih i ofarbanih devojaka

Ukoliko biste imali mogućnost da birate između dve čuvene seks-ikone Merlin Monro i Monike Beluči, za koju biste se odlučili? Obe su prelepe, ali ipak deli ih jedna velika stvar - boja kose.

Da u Srbiji živi ogroman broj očaravajućih devojaka, svima je već dobro poznato. Leti ili zimi, po kiši ili suncu, na beogradskim ulicama uvek možete sresti prave lepotice.

Svaka od njih izdvaja se na svoj način, ali opet, svaka nosi posebnu čar.

Bilo da su plavokose, svetle puti i rumenih usana ili pak vatrene crnke, jedno je sigurno - njihova lepota već decenijama krasi glavni grad naše zemlje.

Međutim, nas je interesovalo, ko zapravo više privlači Beograđane - markantne crnke ili nežne plavuše.

Zato smo posetili centar grada, u potrazi za odgovorima, koji su nas u najmanju ruku iznenadili. Mučkarci su bili prilično otvoreni, pa su nam ispričali ko im je privlačniji, ali bilo je i onih koji su otišli korak dalje i objasnili nam razliku između "pravih" i "ofarbanih" plavuša.

Rezultat na kraju je ostao nerešen, pa tako ni plavuše ni crnke nisu dobile ovo takmičenje.

Nekoliko sugrađana napomenulo je da ih najviše privlače riđe devojke, ali svi su se složili u jednom:

Nije bitna boja kose, već stav i ličnost koju ima jedna žena. 

Pogledajte šta su oni rekli.

(D. Č. /A. M.)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    8. decembar 2014 | 22:03

    Plavuse,naravno,prelepe,posebne,upecatljive,atraktive,MA IZDOMINIRAJU UVEK! Crnke i brinete su neutralne,a svaka od njih je barem jednom pozelela da bude plava,ali ne ide,budu narandzaste,izgore kosu,na kraju odustanu,jbg ne moze svaka da bude plava :P BLONDES RULES!!!

  • miki

    8. decembar 2014 | 20:57

    Crnke su zakon,a zakon se mora postovati.

  • brana

    8. decembar 2014 | 20:27

    Srbija=Beograd? Nece biti,90% tih devojaka je od juce u Beogradu,Srpkinje jesu lepe ali izadjite malo iz Beograda da vidite da ima jos malo Srbije,nije sve tu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA