BEOGRADSKA HOROR ŠUMA: Ovo je leglo manijaka, silovatelja i voajera!

 
  • 23

Neasfaltiranim i neosvetljenim stazama noću vladaju narkomani, voajeri i egzibicionisti. U blizini šume nalazi se i Centar za maloletne delinkvente što lokaciju čini još rizičnijom

Banjička šuma prostire se između Crnotravske ulice i Bulevara oslobođenja na opštini Voždovac. Preko dana, ovo prirodno dobro Beograđani koriste za porodične izlete, rekreaciju i šetanje pasa.

Međutim, noću Banjička šuma postaje lokacija visokog rizika, pogotovo nakon vesti da je prošle nedelje jedna devojka silovana dok je prolazila obodom šume vraćajući se iz kafića.

I dok preko dana sve deluje gotovo idilično, neasfaltiranim i neosvetljenim stazama noću vladaju narkomani, voajeri i egzibicionisti. U blizini šume nalaze se Centar za maloletne delinkvente i stadion FK Rada, što lokaciju čini još rizičnijom. 

Iako je Banjička šuma zaštićeno prirodno dobro, oko svakog drveta mogu se naći kondomi i papirne maramice. Potok ispresecan mostićima i gusto rastinje na nekim mestima dovoljno su romantični i ušuškani za parove željne intime, ali se priča da je ova šuma poznato okupljalište gej parova. Takođe, skrovita mesta Banjičke šume koriste i taksisti kako bi obavili nuždu.

Obodom šume uz Bulevar oslobođenja načičkana su autobuska stajališta na kojima uopšte nije prijatno čekati autobus, iako tu postoji ulična rasveta. Preko puta šume nalaze se kafići, dva fakulteta i jedna osnovna škola, te studentkinje i učenice koje čekaju autobus s druge strane ulice mogu lako postati meta napadača.

Razgovarali smo i sa ljudima koji šetaju pse u Banjičkoj šumi.

- Redovno šetam psa ovuda i nikad mi se preko dana nije desilo ništa neprijatno. Vidim često brdo kondoma i papirnih maramica u travi, izgleda kao da su svake noći orgije, vidim ponekad i klince kako duvaju, ali ništa loše nisam doživela. Doduše, prijateljica je nedavno naletela na egzibicionistu na glavnoj stazi, otkopčanih pantalona je urinirao u njenom pravcu - rekla je D.M. koja sa psom svakodnevno prolazi kroz šumu.

Takođe, na obodu šume smešteni su Hotel "M", Crkva svetog Vasilija Ostroškog i Sportsko-rekreativni centar Banjica - još tri potencijalna izvora za biranje žrtava.

Ukoliko se nešto ne preduzme u pravcu bezbednosti, uređenja staza i rasvete, Banjička šuma postaće još jedna od lokacija koje su najpogodnije za napadače, a najpogubnije za žrtve.

(A.M.)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    7. novembar 2014 | 18:17

    Uz taj potok ispresecan mosticima nekada je bio gust popiti pivo sa ekipom, i naravno pokupiti smece za sobom. Danas se tu ne moze naci dobro mesto od spriceva, kondoma i ostalog opasnog djubreta. Jbg...

  • ja

    7. novembar 2014 | 19:56

    Tu je leglo gayeva, donja staza ne asfaltirana puno gayeva da covek ne moze lepo da proseta a da ne zevaju u tebe ili u fazonu imas upaljac i slicno samo da bi videli da li si njihov ili ne. A najgore od svega podzemni wc na ulazu u knezu kod palate albanije pun wc gayeva sa oprostenjem da ne moze covek da ode da se iske*a od njih, a za malu nuzdu zevaju ti u polni organ. Sta li radi ta policija, prosto zgranut ovakvim desavanjima.

  • Marko.srb

    7. novembar 2014 | 19:27

    Pa kad znate sve sto nepreduzmete nesto nego samo prica te u prazno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA