SAMO 21 DINAR! Evo gde možete popiti najjeftiniji kapućino u Srbiji i svetu! (FOTO)

 
  • 48

Vodimo vas na tajanstveno mesto, koje nije iza planina i mora, već tu u centru Beograda, gde se pije najjeftiniji kapućino na svetu, koji košta svega 0,17 evra

Posle pisanja Telegrafa da cena kapućina nije ista u unutrašnjosti Srbije i u Beogradu, otkrivamo vam gde je ovaj napitak najjeftiniji u gradu, a najverovatnije i na svetu!

Posle teksta u kojem smo izneli dokaze da cene različitih pića, hrane ili smeštaja razlikuju se od mesta do mesta i da u Beogradu za kafu morate imati dva ili čak tri puta više novca nego u nekom gradu u unutrašnjosti Srbije. Otkrivamo vam mesto u kojem se pije najjeftiniji, a po ukusu jedan od najboljih kapućina u Srbiji, ali i u svetu!

Razlika u cenama je tolika da u Kraljevu, na primer, možete kupiti tri kapućina po ceni od 60 dinara, dok u nekim kafićima u prestonici kapućino zna da bude čak 160 dinara!

Ipak, kako smo istražili na jednom mestu u Srbiji možete popiti baš dobar kapućino za samo 21 dinar ili 0.17 evra! Naravno u nadaleko čuvenom restoranu Skupštine Srbije!

Da, dobro ste čuli, srpski poslanici i gosti parlamenta piju najjeftiniji kapućino u svetu i plaćaju ga samo 21 dinar, a u to smo se i lično uverili.

Prema tome, ako ste poslanik Skupštine Srbije ili njen gost, obavezno u restoran i probajte ovu svetsku atrakciju - NAJJEFTINIJI KAPUĆINO NA SVETU!

A podsećamo vas da u ovom restoranu možete dobro i da se najedete za male pare - 100 dinara!

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. oktobar 2014 | 13:52

    A ovamo nama smanjuju plate. A njihove ogromne plate mogu i upola da smanje sa ovakvim cenama opet ce im biti bolje nego nama. Gorivo ne placaju, odrzavanje automobila, letuju dzabe i jos hiljadu privilegija. Stamota, jedu dzabe a narod gladuje

  • Srle

    27. oktobar 2014 | 13:49

    Ostalih 100 dinara plaćaju građani. PUKNI SRBIJO!!!

  • Rajka

    27. oktobar 2014 | 13:38

    Pa male im plate, nemoj te biti na kraj srca pa nemaju ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA