ZATVORENA FRIDA: Poreski udar na jedan od najpopularnijih restorana!

U akciji koju je država povela preko Poreske uprave u cilju suzbijanja sive ekonomije, zatvoren je još jedan beogradski kultni restoran. Naime, "Frida" je zatvorena jer jedan od radnika nije imao pravno regulisan radni status

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Valjevac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rade

    06. oktobar 2014 | 21:07

    Ovaj nas narod je totalno nepismen na zalost,a dosta njih ima kao komp,to im sluzi da surfuju i da po pravilu sve sto pocne da se radi da bi se svi doveli u red odma nevidjena pljuvacina,e zasto te jadnike,e zasto ovo,e zasto ono,aman ljudi pobogu shvatite ako imate sa cim da nemoze vecito da se zivi samo od nekog muljanja,mi otprilike nista drugo neradimo osim da samo smisljamo kako gde da zavrnemo Drzavu,ne razmisljamo da tako zavrcemo sami sebe i buduca nasa pokolenja,e zasto ne ode inspekcija kod nekog veceg,e zasto zatvara restoran radi jednog neprijavljenog,e zasto onome seku struju jadniku a onom bogatasu ne seku boze me sacuvaj kakvih gluposti ovde da covek procita pa to je za medalju,zasto sami gradjani ne prijave svoga gazdu da rade na crno,ne ovako bolje samo pljuvanje po Drzavi a oni ce tom istom Gazdi da se uvlace u donja ledja ,mnogo ljigavih ima.

  • Lola

    06. oktobar 2014 | 20:58

    Super apsolutno sam za ! Samo kinezi nekad bejahu jeftins radns snaga sad Srbima placaju bedu od plate u Srpskoj zemlji bez da ih prijave ! Da li neki zakon u ovoj zemlji moze biti isti za sve? I sta je sa nocnim klubovima ?

  • Valjevac

    06. oktobar 2014 | 19:27

    Nije dobro zatvarati objekat za 15 dana zbog tog prekrsaja.Za to vreme se izgubi dosta na PDV-u,i nista se ne postize sa time.Napisite im kaznu da plate,i resen problem.Sledeci put to sigurno nece uraditi,a ako urade,kaznu uvecati 10 puta.Sta bi bilo da neka ustanova od znacaja za zivot ljudi,ne izda fiskalni racun,i onda zatvorite tu ustanovu na 15 dana,ima li logike???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA