PONOS ZA SVE: Ovo je najnoviji promotivni spot Prajda! (VIDEO)

 
  • 69

Pripadnici Parade ponosa već su objavili video kojim žele da odgovore na najčešće pitanje koje dobijaju, a to je, na šta su zapravo oni ponosni

Parada ponosa će biti održana 28. septembra u centru prestonice, oko 12 časova, kada će se pripadnici LBGT populacije okupiti ispred zgrade Vlade Srbije.

Šetnja će trajati do Narodne skupštine, gde će se kasnije održati žurka. Iako još uvek nisu dobili sve potrebne dozvole, pripadnici Parade ponosa već su objavili video kojim žele da odgovore na najčešće pitanje koje dobijaju, a to je, na šta su zapravo oni ponosni.

LGBT zajednica navodi da je ponosna na sve one stvari na koje su ponosni svi drugi ljudi, ali da su njima neke stvari (poput porodice, braka, osiguranja...), nedostupne. Pored toga, kažu da svakodnevno žive u strahu da ne budu pretučeni/e, maltretirani/e ili diskriminsani/e na raznim mestima.

(Telegraf.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    10. septembar 2014 | 17:44

    Parada neće rešiti njihov problem. I nije ponos,nego sram. Parada dezorijentisanih.

  • Zile

    10. septembar 2014 | 20:29

    Radite na istim radnim mestima,izlazite na iste lokacije,prolazite svakodnevno jedni pored drugih,kupujete na istim mestima....apsolutno nikakve zabrane ne postoje .....Zbog cega smo mi duzni da gledamo vasu sramotu u paradirajucem obliku???za vas samo imam jednu poruku U 4 ZIDA RADI STA HOCES TRADICIJU NECES DA NAM RUSIS !!!!

  • Vlada

    10. septembar 2014 | 19:13

    Da li vam se i roditelji ponose sa vama...znam jednu porodicu u kojoj je sin gej...znate na sta lice njegovi roditelji..ko zombiji zivi..jadni ljudi..svratim cesto do njih..oci su im pune tuge..cekali unuce..a sta docekase..e to je tuga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA