VESIĆ: Pešačka staza na Brankovom mostu biće otvorena početkom oktobra!

 
  • 4

Problem na Brankovom mostu bio je, kako je izjavio gradski menadžer, tehničke prirode. S obzirom na to da je on rešen, očekuje se da će druga pešačka staza na Brankovom mostu biti prohodna za oko mesec dana

Leva pešačka staza na Brankovom mostu u smeru ka Novom Beogradu biće sanirana i otvorena za prolaz pešaka početkom oktobra – izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

- Problem je bio tehničke prirode, odnosno naše preduzeće „Beograd-put” je imalo problem sa sprovođenjem javne nabavke jer postoji samo jedna kompanija u državi koja to može da uradi, a to je „Mostogradnja”. Međutim, bez obzira na to, nije bilo moguće dodeliti taj posao bez javne nabavke. Taj postupak je sproveden i pri kraju je. Ja očekujem da će za oko mesec dana Brankov most bude prohodan – rekao je Vesić.

Gradski menadžer je najavio i da će sledeće nedelje krenuti čišćenje Čukaričkog rukavca, a dugoročno ovaj problem biće okončan u naredne dve godine, a umesto njega biti izgrađena prva Beogradska marina.

On je izjavio i da će rekonstrukcija Ulice vojvode Stepe biti završena u predviđenom roku, jer se radovi odvijaju po fazama i idu po planu.

(Telegraf.rs)

Video: Održana premijera u predstave "Meduza Suza" u Narodnom pozorištu Pirot

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemco

    6. septembar 2014 | 20:20

    Dobro ste se setili vozite se kroz bgd a zmurite na mostu

  • Aloha

    7. septembar 2014 | 06:46

    A kada ce stari tramvajski most da se uradi, kao da vozim reli :-)

  • ramo ch

    6. septembar 2014 | 21:04

    Vesici bravo treba šetati prema eu ja voljela Srbi pomoći đaci vuci da uđu u eu no vuk no seselj bravo đaci i taci kosovari vole Srpkinje ribe ok splavovi ok canak Lep Čedi kul no Putin losa za Srbi Đoković i vokri braća

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA