A ĆEVAPI NA SVE STRANE: U centru Beograda nema restorana sa veganskom hranom (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Jovan
Aleksandre pre nego sto nesto uzmes da komentarises prvo se informisi.
Katarina
Realno, izbor nam se svodi na pečurke na žaru i pomfrit, eventualno umotane u tortilju. A kao prilog, opaske tipa "Pa nije post!" I sve to, kao što je i Marija napomenula, "začinjeno miomirisima" eksploatatorske industrije mesa i mleka. I tako je u celoj Srbiji. Nije ni čudo, glavne turističke atrakcije su nam roštiljijada, slaninijada, kobasicijada, borbe gusana, kucanje jajima... Ništa pametno, a još manje zdravo. I posle mi kojima u većini slučajeva zdravstvene usluge i ne trebaju, treba da plaćamo da bi se neki tamo mesojed, da ne upotrebim oštriji izraz, lečio od dijabetesa, povišenog pritiska i još ko zna čega o trošku poreskih obveznika. Pa zaboga, jedini sladoled koji pristojni vegan van Beograda može da KUPI je Calypso, zaleđeni sokić, a i u Beogradu je izbor manje-više skučen.
marija
Jeste, znam da gotovo u svakom restoranu ima da se naruci povrca, stvar je u tome da ako platim da jedem svoj obrok ne zelim da mi smrde lesevi dok jedem. Zato su nam potrebni restorani u kojima se na miru moze jesti zdrava hrana bez smrada pecenih leseva ili gnoja iz ustajalog mleka krave. Dosta nam je vise propovedanja i propagiranja mesne ubilacke industrije i njihovih smradova.