EKSPLOZIJA GLISERA NA SAVI: Vlasnik sa opekotinama pušten na kućno lečenje!

 
  • 5

Na Savi, u blizini mosta na Adi, eksplodirao je gliser danas oko 12 sati. Vlasnik je zadobio teže opekotine i prebačen je u bolnicu, a pošto su mu rane sanirane, pušten je na kućno lečenje

Danas oko 12 sati eksplodirao je gliser na Savi u blizini mosta na Adi ka novobeogradskim blokovima. U eksploziji glisera povređen je njegov vlasnik koji je sa težim opekotinama prebačen u Urgentni centar.

Gliser je eksplodirao tokom vožnje na Savi, iako su vatrogasci pokušavali da ugase požar, on je potonuo.

Vatrogasni brod pokušao je da ugasi požar na gliseru, koji je bio na sredini reke, ali je plovilo potonulo oko 12.30 sati. Iz policije je potvrđeno da je vlasnik povređen kada se zapalio gliser kojim je sa A. K. (34), plovio Savom.

Kako je Tanjugu rečeno u Birou za saradnju s medijima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije N. M. je zadobio opekotine nogu zbog čega je prevezen u Kliniku za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici.

Kada je vatra zahvatila gliser, A. K. je skočio u vodu, dok je N. M. pokušao da ugasi požar, pri čemu je zadobio opekotine nogu.

Iako su pripadnici Rečne policije i Sektora za vanredne situacije pokušali vatrogasnim brodom da ugase požar, gliser je potonuo, a N. M. je privatnim vozilom prevezen u Zvečansku, kažu u MUP-u.

Gliser je eksplodirao tokom vožnje, ali za sada se ne zna šta je uzrok eksplozije. 

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ww

    20. jul 2014 | 13:15

    Dizel je majka mara!

  • Bobolino

    20. jul 2014 | 14:59

    Odglisirao svoje..!

  • Intruder

    20. jul 2014 | 18:14

    Gledao sa prozora,izgledalo strašno.Plutao je Savom,i da nije bilo drugih glisera i čamaca da spasu te ljude i da zapaljeni bukteći čamac talasima guraju na sredinu reke ko zna šta bi bilo još u plamenu.Jaka ekslpozija pre požara.Vatrogasci stigli posle više od 20 min...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA