Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Tomka Zivanovic-Simovic
Danas prvi put posetila ovo prelepo, jedinstveno mesto.Veoma je lepo sto u moru novih, savremenih ugostiteljskih objekata, postoji mesto koje je zadrzalo duh tradicije. Dobra hrana, prijatna muzika, ljubazno osoblje. Pozelela sam da ostanem sto duze u ovom prelepom ambijentu. I rado bih se vratila vremeplovom u ovo vreme. Trudicu se da uvek kada dodjem u Beograd posetim ovu divnu kafanu
Milka i Baki
Svaki put kad smo u Beogradu posjetimo ovaj restoran ne samo zbog kvalitetne hrane nego zbog ugođaja i ljubaznog personala.
Impresario
Svaka cast.