Beba je bila gladna i plakala je, a onda je majka uradila ono što je šokiralo sve u autobusu! (VIDEO)

 
  • 88

Pošto je dete bilo nervozno i uplakano, majka je izvadila dojku i dala detetu da sisa, a onda je to isto uradila i njena saputnica, jer je i njeno dete zaplakalo

Samo je jedna majka, kaže čuvena floskula, a to je dobilo potvrdu i u praksi. Ko će sve da učini za svoje dete ako ne majka. Doduše, ovoga puta su u pitanju dve majke i to u Beogradu.

U autobusu 94, koji saobraća od Miljakovca do bloka 45, desila se nesvakidašnja scena. Naime, dve majke su sedele na mestu iza vozača, i držale decu u rukama.

Međutim, deca su bila nervozna i plakala su. Jedna majka je odmah odreagovala i izvadila dojku i dala detetu da sisa.

Kada se dete najelo, prestalo je da plače, ali se tada pobunilo ovo drugo, pa je i ono dobilo svoju porciju mleka jer je i druga majka izvadila dojku i podojila dete.

Pogledajte video...

(Telegraf.rs)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SMEDEREVAC

    20. jun 2014 | 23:46

    MOJA MAJKA OSTAVILA MENE AL SAM SISU NASO JA KOD MOJE ZENE.

  • Vlada

    20. jun 2014 | 21:57

    Ali nije normalno da to neko snima svojim mobilnim telefonom, to su idioti obicni. A majke su podojile decu svoju pa sasvim normalna i prirodna srtvar.

  • Necija mama

    20. jun 2014 | 22:12

    Podrska majkama za javno dojenje! To ne sme da bude sramota, dosta je bilo predrasuda! To treba da bude normalno! Kad se ne osudjuju" gole" zene koje setaju ulicom, sto bi bilo cudno javno dojenje, ipak to je za neko malo dete hrana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA