ČUČKOVIĆ: Nisam ja kriv za potapanje Obrenovca! (FOTO)

- Od „Beograd voda“ nismo dobili informaciju da je stanje alarmantno, rekli su da je moj plan za odbranu grada sasvim dobar - objašnjava predsednik opštine Obrenovac, koga mnogi krive za katastrofu koja je zadesila taj grad

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sladja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dušan

    23. maj 2014 | 19:33

    Zar ova Dinkićeva pijavica još uvek nije u zatvoru!!??

  • Coa

    23. maj 2014 | 13:47

    Pazite ovako, moje videnje (mozda gresim) ako bi doslo do pucanja brane znate koje su to kolicine vode, u takvim situacijima bolje da pogine 20-30 ljudi nego na hiljade, imate li predstavu uopste koja je to voda, to je moralo brzo da se reaguje tesko da bi moglo sve da se stgne, ja ne branim nikog iznosim svoje misljenje samo poz :)

  • Justicia

    23. maj 2014 | 11:38

    Birali ste gledaj te. Ove godine nisam glasao . Vucic je uveliko bio brend ,a ja sam slegao ramenima shvativsi da toliku moc dajete coveku kojeg ni ne poznajete. Niste rucali sa njim,pili kafu ma makar se mimoisli na ulici. Dali ste mu moc kralja apsolutnom vecinom u parlamentu. To nije dobro. Sada kada he ova tuga zasekla nasa srca okrecemo se trazenju krivca ali ti krivci smo mi,narod ove napacene zemlje. Dozvolite,potrebbo je da smo mi kao narod srpski zajedno u svemu,da kad nije po volji izadjemo na ulice da pokazemo to o cemu oni samo pricaju! Mi smo srce ove zemlje,a ne ta prokleta demokratija!!! I sve dok gledamo po strani svoju propast oni ce se smenjivati i svako ce dobiti svoje bogatsvo,a mi ostati tu gde smo. Mene svaka grozota natera da potazim jedinog coveja u kog smo svi imali poverenja ali taj covek je sada na nebu,nas Pavle,nas vodic,nas nada. Narode UHVATITE SE ZA RUKE,NARODE,NEKA SHVATE DA NISU SIGURNI PORED NAS,NEKA SHVATE DA CE NASE GLASNE ZICE UPOZORAVATI,A NASE DUSE KAZNJAVATI SVAKOG KO BUDE ZRTVOVAO MAKAR JEDAN ZIVOT ZARAD SOPSTVENOG DOBRA,NEKA ZNAJU DA CE ZA SVAKI DINAR KOJI NIJE NJIHOV ISPASTATI I PRED NAMA I PRED BOGOM! MI SMO NAROD SRBIJE I NECEMO VISE DA CEKAMO BOLJE SUTRA!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA