ONA JE IMALA SREĆE, MNOGI NISU: Pronašla bolesnu ujnu spasenu iz Obrenovca! (FOTO)

 
  • 0

- Rečima ne mogu da opišem taj osećaj sreće kad sam saznala da je na sigurnom i da su brinuli o njoj. To može da razume samo neko ko je toliko strahovao za svoje najmilije - priča Ljiljana Petrović iz beogradskog naselja Medaković

Posle prvobitnog šoka i neverice, a zatim i tuge, situacija u Srbiji konačno se stabilizujeViše od 31.000 ljudi izbavljeno je i spaseno iz poplavljenog Obrenovca i mnogih drugih mesta.

Među onima koji su izvukli živu glavu jeste i bolesna starica Slavica Glišić, koju su kasnije pronašli njeni najmiliji.

- Moja ujna je dijabetičar. Sama je živela u velikoj kući u Obrenovcu. Čule smo se u utorak, nekoliko dana pre ove nesreće, a onda nikako nisam mogla da stupim u kontakt s njom - priča nam Ljiljana Petrović iz beogradskog naselja Medaković, koja je pronašla suprugu svog ujaka.

- Dodatan problem bio je to što su odnosi u našoj familiji poremećeni. Iz Obrenovca je takođe izbegla Slavicina ćerka, obe su bile smeštene u FMP-ovoj hali, međutim, ona je sama otišla u privatan smeštaj, dok je moja bolesna ujna sama ostala u prihvatilištu na Padini. U svoj toj muci, nisu mogle da budu složne - tužno nastavlja Ljiljana.

Pošto je dala video-oglas na televiziji, dan kasnije zabrinuta rođaka saznala je da se Slavica nalazi u hotelu na Slaviji.

- Pošto pati od specifične bolesti, ako su je izbavili, znala sam da nije mogla da bude bilo gde, već samo na nekom mestu sa stručnim osobljem. Rečima ne mogu da opišem taj osećaj sreće kad sam saznala da je na sigurnom i da su brinuli o njoj. To može da razume samo neko ko je toliko strahovao za svoje najmilije.

- Moja ujna je trenutno vrlo loše. Ova situacija je mnogo uticala na njeno zdravstveno stanje. Vidim da je u stanju blage depresije, malo priča, još je u šoku. Ali, živa je, i to je najbitnije. Kad se bude malo oporavila, rešićemo joj i smeštaj - s osmehom završava Ljiljana Petrović.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Beba stara godinu dana pala sa četvrtog sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA