MIHAJLOVIĆ: Saznati ko je Šariću omogućio da pobegne!

 
  • 10

- Vrlo je važno to što će se Šarić pojaviti pred srpskim pravosuđem i konačno imati priliku da ispriča sve, od toga ko mu je omogućio da godinama u Srbiji nesmetano pere novac, do toga ko mu je pomogao da pobegne iz zemlje - rekla je Mihajlovićeva na pitanje da li će sastav nove vlade zavisiti od iskaza Šarića

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je da je važno da se sazna ko je uhapšenem narko bosu Darku Šariću omogućio da u Srbiji nesmetano pere novac zarađen prodajom narkotika i da pobegne iz zemlje.

- Vrlo je važno to što će se Šarić pojaviti pred srpskim pravosuđem i konačno imati priliku da ispriča sve, od toga ko mu je omogućio da godinama u Srbiji nesmetano pere novac zarađen prodajom narkotika kupujući preduzeća, nekretnine i poljoprivredno zemljište, do toga ko mu je pomogao da pobegne iz zemlje - rekla je Mihajlovićeva na pitanje da li će sastav nove vlade zavisiti od iskaza Šarića.

Mihajlovićeva je takođe, na pitanje da li je tačno da Rusija insistira da se u novoj vladi nađe mesta za socijaliste, poručila da vladu neće sastavljati moćne sile, jer "svoju vlast biramo sami".

- Poštujemo svaku zemlju na svetu, posebno velike i moćne države, ali svoju vlast biramo sami. Srpsku vladu, koja će biti funkcionalna i efikasna i u kojoj će biti onoliko ministarstava koliko je neophodno da se obave svi važni poslovi, biraćemo u Beogradu, na osnovu izborne volje građana Srbije. To je tako i nikako drugačije - istakla je potpredsednica SNS.

Mihajlovićeva je za vikend izdanje Danasa navela da se očekuje da razgovori o formiranju nove vlade startuju početkom naredne sedmice, ali i da će pre njihovog početka biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS, na kojima će do kraja biti definisan program koji će biti ponuđen budućim koalicionim partnerima.

Prema njenim rečima, u osnovi programa rada buduće vlade sasvim sigurno će biti korenite promene, a od prihvatanja tog programa najviše će zavisiti s kim će SNS praviti vladu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gruveer

    22. mart 2014 | 14:07

    Ova zene je kao multipraktik, nema jedne teme a da je ona ne komentarise i to kao veliki stručnjak! Neverovatno!

  • Olgica

    22. mart 2014 | 14:54

    Zorana,mirodjija u svakoj corbi,gde su drugi funkcioneri SNS,da saznamo nesto i od njih?

  • Doniram oba bubrega

    22. mart 2014 | 16:16

    Istog trenutka kad se sve sazna. Ja bez bubrega ne mogu ali Srbija bez političara umešanih u kriminal - mora. Gledali bi smo skupštinu punu novih lica a u zatvorima bi bili oni kojima je tamo mesto. Eh, pusti snovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA