Pokušala da se ubije skokom s mosta, spasila je policija!

 
  • 6

Razlog za pokušaj samoubistva, kako je i sama Ruža D. (27) iz Prokuplja naglasila, jeste depresija

Ruža D. ( 27) iz Prokuplja pokušala je da izvrši samoubistvo tako što se popela na most preko reke Toplice u centru Prokuplja, ali na sreću brzom intervencijom policijske patrole sprečena je u tome.

Razlog za pokušaj samoubistva je kako je sama Ruža naglasila depresija. Kako smo saznali u policiji, prolaznik je prijavio da nepoznata žena ka reci.

- Patrola je bila u blizini i odmah je krenula ka tom mestu. Zatekli su devojku koja sedi na ogradi mosta, okrenuta ka reci. Policajci koji su došli na lice mesta odmah su započeli razgovor sa njom u nadi da će joj odvući pažnju i polako joj se primicali - rečeno nam je u prokupačkoj policiji.

Uspeli su da je uhvate za telo i spuste sa ograde mosta. Nakon toga ona je pregledana na Odeljenje urgentne medicine u Prokuplju i upućena na dalje lečenje na neuropsihijatriji prokupačke bolnice.

(B. R.)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nole

    19. mart 2014 | 14:26

    Toga ce biti sve vise nazalost

  • Distanca

    19. mart 2014 | 17:04

    Koja bezdusnost od vas citalaca

  • sanja

    19. mart 2014 | 21:29

    kakvi komentari nemogu da verujem niko nezna sta tu zenu muci nedaj boze da se neko nadje u takvoj situaciji . Ona nije sigurno pokusala da se ubije zato sto je srecna voljena ima ima uslova za dobar zivot. Razmislite malo o tome!!! pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA