Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Nis
Kinezi jedu kucice i bubasvabe pa sta im fali. Sta fali i nama ako pnedemo po neko crknuto svinjce u sustini sve je crkotina i kad se zakolje
MrsiMudoje
Sve OVO ide na Cast i Obraz (koji Nemaju) Veterinarskoj inspekciji !
maja
To je praksa i u Nemackoj . Pre par godina su otkrili pa sad kao nema . Prodavali su ovde crkotine zamrznute nekoliko godina pa ih mesali u gotove proizvode ili suhomesnato! Znaci nije to do nas Srba vec je lova u pitanju !