PONOVO RADI BIOSKOP: Ovako će izgledati najmoderniji Sinepleks u regionu! (FOTO)

 
  • 2

Najsavremeniji bioskop u regionu imaće ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene. Fantastični 4K projektori predstavljaju novinu na tržištu bioskopa u regionu

Dugoočekivano otvaranje najmodernijeg bioskopa Sinepleks u TC Ušće zakazano je za sredu, 9. april.

Nakon višemesečnih radova, značajno uloženih sredstava i resursa, posetioci Ušća će posle više od pola godine čekanja imati priliku da posete bioskop urađen prema standardima kompanije Sinepleks.

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana Dragojevića "Atomski s’desna" sa specijalnim, pretpremijernim prikazivanjem filma 8. aprila domaćim filmskim stvaraocima i profesionalcima iz filmske industrije iz čitavog sveta!

Uz tri ekskluzivna holivudska blokbastera i najaktuelnije filmove u tom trenutku, bioskop Sinepleks će 9. aprila otvoriti vrata svojoj publici.

Najsavremeniji bioskop u regionu će imati ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom, 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene. Fantastični 4K projektori predstavljaju novinu na tržištu bioskopa u regionu. Oni prikazuju sliku u visokoj rezoluciji, duplo većoj od 2K slike na koju smo navikli do sada u bioskopima.

- Kompanija Sinepleks je na tržištu Srbije prisutna duže od dve godine, sa bioskopima u Delta Sitiju u Beogradu i tržnom centru "Kragujevac Plaza". Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i najmoderniji Sinepleks u TC Ušće, najvećem centru u Srbiji i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj, kao što dolikuje regionalnom lideru - izjavio je Kristof Papusek, managing partner kompanije Cineplexx International.

Sinepleks će u okviru četiri sale imati po dva reda opremljena sa udobnim, VIP sedištima, posebno dizajniranim kožnim foteljama, smeštenim u najboljem delu dvorane. Njihova pozicija, struktura i dizajn gledaocima pružaju osećaj kao da film gledaju iz svoje omiljene fotelje kod kuće.

- Veoma nam je drago što smo uspostavili saradnju sa Sinepleksom. Ponosni smo što se kod nas otvara najsavremeniji multipleks bioskop u regionu i to baš za naš peti rodjendan. Od 9. aprila svi posetioci Ušća imaće priliku da uživaju u najatraktivnijim filmskim naslovima i to na najboljim platnima i projektorima - izjavila je Tijana Vujović, direktorka "Confluence Property Management", kompanije koja upravlja ovim centrom.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA