Vučić: Glasajte po savesti, ali čuvajte političku stabilnost

 
  • 5

Lider SNS-a je rekao danas građanima u Boru da predstojeći izbori predstavljaju izbor između budućnosti i prošlosti Srbije

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić ponovio je danas da su izbori 16. marta izbor za budućnost ili prošlost Srbije, te da jedino političkom stabilnošću mogu da se sprovedu promene.

On je, obraćajući se građanima ispred sedišta SNS-a u Boru, istakao da je najvažnije da Srbija bude politički stabilna, da nam nisu potrebni nemiri i neredi, te da je zbog toga bilo važno da se donese odluka o raspisivanju izbora.

- Imali smo lagani napredak u prethodnih godinu i po dana, jer smo pre svega imali političku stabilnost. Vi glasajte po svojoj savesti, ali čuvajte političku stabilnost, jer time čuvate sebe i svoju budućnost - kazao je Vučić.

Borbu protiv korupcije tek smo započeli, rekao je Vučić dodajući da će i na lokalu odgovarati oni koji su učestvovali u pljačkaškim privatizacijama i da će videti da se ne isplati krasti.

SNS će u narednom periodu, kako je rekao, sa istom energijom kao u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije krenuti i u borbu za stvaranje novih radnih mesta, pomenuvši pri tome da će izgradnjom topionice i fabrike sumporne kiseline u RTB Boru biti sačuvana postojeća radna mesta, ali i da će biti prostora za zapošljavanje mladih.

- Naši ljudi ponovo žele da rade i prvi put vidim da žele da rade i da vide da svojim radom mogu da postignu veće rezultate - istakao je Vučić i poručio da će se u Srbiji izgraditi sistem poput onih u Austriji i Nemačkoj, kao i da će se napraviti bolji poslovni ambijent.

- Neće posao zakucati na vaša vrata, tražite, borite se za njega, a država će pomoći koliko može - poručio je Vučić građanima.

Pozvao ih je da izađu 16.marta na izbore i naglasio da to ne sme da bude obična pobeda, već da traži podršku da Srbija dobije jaku vladu koja može da ide napred.

- Izađite na izbore, jer ako ostanete kod kuće prošlost će da pobedi budućnost. Kako god budete glasali mi ćemo to podržati jer je to demokratija - naglasio je on.

Spaskovski je rekao da je u prethodnih godinu i po dana vlada na čelu sa Vučićem smanjila i zaustavila otpuštanja, povećala zaposlenost i smanjila deficit budžeta, da je upravo Vučić ušao u odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, te da mu predstoji težak zadatak, zbog čega je, pretpostavlja Spaskovski, i došao u Bor - "da nauči kako da izrudari sve što se desilo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    5. mart 2014 | 17:39

    Danas sam dobio otkaz u drzavnoj firmi posle cetiri godine rada. Imam dvoje dece. Jedno mesec dana drugo god ipo. A supruga nigde ne radi

  • Olivera

    5. mart 2014 | 17:42

    Gospodin Vučić je u pravu.Politička stabilnost je veoma bitna ako želimo reforme.

  • lene

    6. mart 2014 | 10:58

    Tesko nama sa ovakvim politicarima koji samo daju obecanja a nista ne preduzimaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA