U SUSRET SVETOM PATRIKU: Irish Stew 7. marta u Božidarcu! (VIDEO)

 
  • 0

- Ponovo imamo sjajne goste i jedva čekamo da izađemo na binu! Vikend nakon nastupa na Vračar Rocks festivalu putujemo na veliki irish festival u Milano, i biće to dobra prilika da nam prijatelji i fanovi zajednički požele srećan put! - kazali su momci iz Irish Stew-a pred nastup koji će 7. marta prirediti u Radoslava Grujića 3

Martovski program Vračar Rocks festivala kreće u petak, 7. marta, koncertom benda Irish Stew koji će zajedno sa grupom Cassidy's Brewery i plesnom trupom Celtic Rhythm preneti veseli duh Irske u "Božidarac", u susret Danu Svetog Patrika - omiljenom irskom prazniku svih Beograđana.

- Radujemo se što ponovo izlazimo pred beogradsku publiku! Naši koncerti u Božidarcu su već postali tradicija, a mart svakako donosi dodatnu energiju svim "Ircima". Ponovo imamo sjajne goste i jedva čekamo da izađemo na binu! Vikend nakon nastupa na Vračar Rocks festivalu putujemo na veliki irish festival u Milano, i biće to dobra prilika da nam svi prijatelji i fanovi zajednički požele srećan put! - kazali su momci iz Irish Stew-a pred nastup koji će nam u petak 7. marta prirediti u Radoslava Grujića 3.

Ulaznice su u prodaji u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara, dok će pred koncert, na ulazu u Božidarac, ulaznice moći da se kupe po ceni od 500 dinara.

Koncert počinje u 20 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA